Virpi JokitaloYlivieska

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Minulle maalaaminen on keino ilmaista ajatuksiani ja tunnelmia.Usein teokseni syntyvät intuitiivisesti kauniita värejä säästelemättä.Inspiraation lähteenä on usein luonto tai mielikuva jostain kauniista ja herkästä.Näkymät ovat usein abstrakteja tai osittain esittäviä.Pidän tärkeänä tunnelmaa ja tilaa katsojan tulkinnalle.Usein teoksen pinnalta löytyy struktuuria.Yleensä kuvaa voi katsoa eri suunnista.Signeeraus on edessä alhaalla tai takana.Puurimoitetuista kangastauluista löytyy takaa rautalanka kiinnitys.Käytän laadukkaita akryyli maaleja.Pyöreät taulut eivät ole puupohjaisia ja niissä ei ole erillistä kiinnitystä vaan ura jonka varassa voi ripustaa seinälle.


Jäsenyys Suomen Taiteilijat ry.Näyttelyt

Kaapelitehdas Valssaamo Helsinki(jyrytetty Suomen Taiteilijoiden yhteisnäyttely 9.8.-28.8.2022

10/21-01/22 näyttely Aseman parturi,Ylivieska

05/21 yhteisnäyttely,Ylivieska

Minulta voit lainata uniikkia taidetta kotisi piristykseksi.Pienet taulut 20€/kk ja isot 30€/kk.Jos päätät hankkia taulun omaksesi vuokra käy osamaksuna.

Kiva, kun tulit katsomaan sivujani. Toivottavasti koet mukavan hetken taulujeni parissa.Jos kiinnostuit jostain teoksestani ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla.Lähellä sovitus mahdollisuus kotona.Lisäkuvia voin lähettää.Postitan tarvittaessa.
Särkyvälisällinen postitus n.20-25€.

jokitalovirpi@gmail.com

Instagram Virpi Jokitalo

Tunnisteet: Sisustustaulu, akryylimaalaus, abstrakti taide, esittävä taide, Ylivieska, Pyhäjärvi