Medialle

Taidesivut.net on valtakunnallinen taiteilijoiden kotisivupalvelu sekä matalan kynnyksen taidekauppa netissä. Taidesivut.netissä kulttuurialan osaajan taiteilijaprofiili toimii hänen kotisivunaan. Taidesivut.net on rakennettu palvelemaan taiteen tekijöitä ja luovien alojen osaajia ja näiden palvelujen ostajia.

Sivuston tavoitteena on saada kulttuurin tekijät ja taide näkyvämmin esille sekä auttaa taidekontaktien syntymistä. Taidesivut.net on ammattitaiteilijoille, taiteenopiskelijoille sekä vahvoille harrastajille suunniteltu valtakunnallinen taiteen verkkokauppa ja kotisivupalvelu. Taidesivut.net on vahvasti profiloitunut palvelemaan taiteilijoita kuten kuvataiteilijoita ja kuvanveistäjiä. Taiteilijalle Taidesivut.net toimii helppona sähköisenä portfoliona, kotisivuna sekä verkkokauppana.

Hanke on saanut alkunsa tekijöiden intohimosta vaikuttaa asioihin. Sivusto helpottaa taiteen ostamista ja myymistä sekä parantaa kulttuuritekijöiden työllistymistä. Hankkeen takana toimivat nettipalveluja tuottavan Fennosol Oy:n Otso Kassinen ja Jani Pellikka sekä osuuskunta Puhurin Taija Jyrkäs, joka on toteuttamassa Taidesivut.netin oheismateriaalia sekä markkinointia.

Vastaamme mielellämme median kysymyksiin ja annamme tarvittaessa haastatteluja, joissa voi olla myös Taidesivut.netin taiteilijoita mukana. Yhteydenotto Taidesivut.netin ylläpitoon