Tiia HenrikssonPorvoo

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

HUOM! Kuvia muista teoksistani löydät Instagramista nimimerkillä: tiia.henriksson.art tai kuvat välilehdeltä

VIIMEISIN NÄYTTELY: Milan Fashion Week 2020, M.A.D.S #dressme, Milano
SEURAAVA NÄYTTELY: Gallery Artnumber23,10.1.-31.1, Lontoo

Olen itseoppinut taiteilija joka aloitti maalaustaiteen tekemisen terapiana ystävän kehoituksesta, läheisen perheenjäsenen kuoltua. En ollut koskaan aiemmin pitänyt sivellintä kädessäni ja viimeisin kontaktini maalaamiseen oli varmaankin ollut sormivärit.

Sen jälkeen kun vedin ensimmäisen siveltimen vetoni kanvakselle en ole voinut lopettaa. Aluksi maalasin viikkoja miltein kellon ympäri. En voinut uskoa, että käsistäni pystyi syntymään jotakin sellaista mitä kanvaksella näin. Minulla ei ole ollut pienintäkään aavistusta, että osaisin maalata.

Johtuen siitä, että taide on minulle ennen kaikkea terapiaa, sekä tapa käsitellä tunteitani, jokainen teokseni sisältää suuria tunteita. Olen itkenyt, nauranut ja ollut innoissani jokaista teostani tehdessäni. Teosteni pyrkimys yksilöllisistä kokemuksista kumpuavaan kerrontaan on näin ollen vahva.

I am an artist.
Driven by passion,
seized by obsession,
delighted by creation,
enthralled with expression,
entranced by vision,
diverted by daydreams,
filled with emotion,
fueled by compulsion,
consumed with beauty and blindsided by inspiration.
WELCOME TO MY MIND…

Tuotantoni on abstraktia maalaustaidetta.

Olen Suomen taiteilijat ry:n jäsen.

Instagram: tiia.henriksson.art


Teosteni yllättävän kysynnän vuoksi lähes kaikki teokseni on valitettavasti myyty, mutta teen jatkuvasti tilausteoksia. Ota rohkeasti yhteyttä!


HUOM!
Teen taidetta myös tilauksesta. Ota rohkeasti yhteyttä mikäli mielimäsi teos on jo myyty, tai haluat vaikka omien väritoiveiden mukaisen teoksen. En peri erillistä tilaustyölisää.

Tunnisteet: taidetta netistä, abstrakti taide, intuitiivinen taide, intuitive art, acrylic painting, akryylimaalaus, osta taidetta, akryyliteos, tuo taiteilijaa, made in finland, suomalaista käsityötä, finnish art, kotimainen taide, kotimainen, art fair Suomi, moderni taide, nuori taiteilija, art, taide, taidetta, konst, modern art, suomalainen taide, maalaustaide, taiteilija, sisustus, sisustustaide, sisustustaulu