Sirpa PulkkinenHelsinki

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Hei, kiva kun tulit! Täällä on vain pieni otos maalauksistani. Lisää löydät Instagramista.

INSTAGRAM: @sirpa_shymuru_pulkkinen

Näyttelyinfot kohdassa CV.

Maalaan kokeilujen kautta. Uteliaisuus, inspiraatio, tunnetilat ja oppimisen halu ohjaavat tekemistä. Kokeilut muuttuvat usein sarjallisiksi. Tyylini vaihtelee abstraktista fantasiaan ja esittävään kuvaan. Maalaukseni ovat usein tarinallisia.

Työskentelen pääasiassa nestemäisillä akvarelliväreillä, akryyleillä ja pigmenteillä. Kankaalle maalatut akryylimaalaukset ovat ripustusvalmiita, sillä myös sivut on maalattu. Ripustussuunta on helppo muuttaa, jos teos tuntuukin paremmalta vaikka ylösalaisin!

Maalauskipinä syttyi vuonna 2014, kun toimin taidemaalari Majbrittin tuottajana yhteisötaideprojekteissa. Hän kertoi värien voimasta ja on opettanut lisää aina tarpeen tullen. Aloitin akvarellitöistä ja siirryin niistä akryyliväreihin ja kookkaampiin maalauksiin.

Jatkoin myös akvarellien maalaamista, mutta alustaksi vaihtui puu. Tarinapäreet-taidenäyttely on kiertänyt kirjastoissa vuodesta 2019 lähtien. Ideana on kerätä kävijöiltä maalauksien herättämiä kertomuksia. Tarinapäreet-näyttelyn voi tilata ohjattuna tapahtumana omalle yhteisölle. Olen suorittanut Soveltavan taiteen vertaisryhmäohjaan koulutuksen.

Lisäoppia olen hakenut Veda-taiteen prinsiipit ja akvarellimaalauksen kursseilta. Lisäksi olen opiskellut useamman vuoden munatemperan ja mehiläisvahan käyttöä sekä kultausta Inari Kunnaksen Vapaamuotoinen Pyhäinkuva temperalla -kursseilla.

LISÄÄ MAALAUKSIA INSTAGRAM:
@sirpa_shymuru_pulkkinen www.instagram.com/sirpa_shymuru_pulkkinen/

NÄYTTELYINFOA:
Kohdassa CV ja www.facebook.com/Luovaplaneetta.sirpapulkkinen

Voit tulla katsomaan töitä työhuoneelle sopimuksen mukaan. Töiden toimitus/nouto pääkaupunkiseudulla.

Suomen Taitelijat ry. jäsen

Tunnisteet: abstrakti taide, akryylimaalaus, akryyliteos, akvarelli, finnish art, suomalainen taide, moderni taide, taide, maalaustaide, taidetta netistä, taidemyynti, acrylic painting, modern art, contemporary art, tarinapäreet, tarinapäre