Sirpa PulkkinenHelsinki

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Oma kuvaus

Hei, kiva kun tulit! Täällä on vain pieni otos myynnissä olevista maalauksistani. Lisää löydät Instagramista.

INSTAGRAM: @sirpa_shymuru_pulkkinen

NÄYTTELYINFO KOHDASSA CV

Tutkin taiteessani tunnetiloja. Uteliaisuus, inspiraatio ja oppimisen halu ohjaavat tekemistä. Kokeilut muuttuvat usein sarjallisiksi. Tyylini vaihtelee abstraktista fantasiaan ja esittävään kuvaan. Maalaukseni ovat usein tarinallisia ja houkuttelevat katsojaa tutkimaan omia tunteita.

Työskentelen pääasiassa akryyleillä ja pigmenteillä sekä nestemäisillä akvarelliväreillä. Kaikki kankaalle maalatut akryylimaalaukset ovat ripustusvalmiita. Akvarelli-, munatempera- ja mehiläisvahamaalauksia esillä Instagramissa.

Valmiita näyttelykokonaisuuksia on useita. Osa on myyntinäyttelyitä, osa katsottavaksi ja koettavaksi. Näyttelyt voi tilata omiin tiloihin. Lisätietoa löydät kohdasta BIO. Mm. Tarinapäreet-akvarellinäyttely on kiertänyt kirjastoissa keräämässä kävijöiden tarinoita vuodesta 2019 lähtien.

LISÄÄ MAALAUKSIA INSTAGRAM:
@sirpa_shymuru_pulkkinen www.instagram.com/
sirpa_shymuru_pulkkinen/

NÄYTTELYINFO:
Kohdassa CV ja
www.facebook.com/Luovaplaneetta.sirpapulkkinen

TAUSTATIEDOT KOHDASSA BIO.

Voit tulla katsomaan töitä työhuoneelle sopimuksen mukaan. Töiden toimitus/nouto pääkaupunkiseudulla.

Suomen Taitelijat ry. jäsen

Tunnisteet: abstrakti taide, akryylimaalaus, akryyliteos, akvarelli, finnish art, suomalainen taide, moderni taide, taide, maalaustaide, taidetta netistä, taidemyynti, acrylic painting, modern art, contemporary art, tarinapäreet, sisustustaulu