Sauli LeskinenSalo

Ei kuvaa

Osaaminen

piirtäjä, kuvittaja
taidemaalari

Oma kuvaus

Olen opiskellut kuvittamista Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa ja graafista suunnittelua amk:ssa Kouvolassa. Vuosien varrella olen kehittänyt osaamistani myös useilla kursseilla. Aikoinaan olen aloittanut perinteisestä maalaamisesta ja edennyt siitä kokeilevampaan suuntaan tekniikan ja materiaalien suhteen. Eri aiheet vaativat erilaisia toteutuskeinoja. Olen tehnyt maalausten lisäksi mm. installaatioita, valokuvaamista ja kuvittamista.
En yleensä suunnittele kovin tarkkaan etukäteen tekemistäni, alkuun pääseminen on tärkeintä. Työ antaa usein edetessään vihjeitä oikeasta suunnasta. Sattumalla on ollut enenevässä määrin osansa tekemiseni pontimena.
Yleensä ymmärrän vasta jälkikäteen miksi olen tarttunut tiettyyn aiheeseen ja työskentelytapaan. Taiteen kautta ratkon jotain sisäistä ongelmaa ja saan näkyväksi itsestäni puolia, joiden olemassaolosta en ollut tietoinen. Viime aikoina olen pyrkinyt vapautumaan liiasta kontrollista ja tietoisuudesta. Kuin aloittaisi joka kerta alusta ja painelisi aina uudestaan umpihankeen. Kuitenkin sitä kautta voi löytää kokonaan uusia maailmoja.

IG:saulileskinen

Tunnisteet: kahvimaalaus, kahvimaalari, kahvitaide