SAARA PAULASALO ARTKirkkonummi

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Olen parkanolaislähtöinen taidemaalari (s. 1995) Kirkkonummelta. Maalaan akryyliväreillä abstraktia ja figuratiivista taidetta kankaalle ja akustiikkalevyille. Saan inspiraatiota taiteeseeni erityisesti luonnosta; sen äärelle palaan aina uusiutumaan. Myös ihmiset ja maailma ympärillä sekä kokemukseni inspiroivat minua. Teoksissani yhdistyvät erilaiset tekstuurit, harmoniset ja kirkkaat värimaailmat sekä kontrastit. Katsojalle taiteeni toivon antavan voimaa, uusia näkökulmia ja oivalluksia sekä iloa.
Maalaaminen on minulle terapeuttista toimintaa, keino rentoutua ja ilmaista itseäni sekä kuvata tunteitani. Taiteen tekemisen ohella opiskelen toimintaterapeutiksi (AMK). Haaveilen taiteen ja terapiatyön yhdistämisestä.

Saatavilla olevat teokset nähtävillä "MYYTÄVÄT TEOKSET" -kansiossa, aikaisempaa tuotantoani (myydyt teokset ja tilaustyöt) löydät "KUVAGALLERIA" -kansiosta.

JÄSENYYDET:
Suomen Taiteilijat ry

NÄYTTELYT:
10.-29.8.2021 Kaapelitehdas, Helsinki
6.11. - 25.11.2021 Galleria Fogga, Lauttasaari
12/21 Ylöjärven kirjasto
12/21 Tikkurilan kirjasto

OTA YHTEYTTÄ JA SEURAA SOMESSA:
saara.paulasalo@gmail.com
Instagram: @saarapaulasaloart
Facebook: Saara Paulasalo Art
SAARA PAULASALO ART
Y-TUNNUS: 2662271-3

Kuva: Minttu Saarni

Tunnisteet: abstrakti taide, akryylimaalaus, kotimainen taide, taide sisustuksessa, taiteilija, pienyrittäjä, taideteos, taidemyynti, taidetta tilauksesta, Saara Paulasalo Art