PilvinenOulu

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari
logosuunnittelija
teollinen muotoilija

Oma kuvaus

Olen värejä, akryylimaaleja, luontoa ja eläimiä rakastava taiteilija, jonka intohimona on myös saada vangittua maalauksiin jotain universumin syvyyksissä piileksivää taikaa. Haluan maalata näyttäviä sisustustauluja joissa on tunnetta ja tunnelmaa, väriä ja harmoniaa. Toivon että voisin maalausteni kautta tuoda muille ihmisille iloa ja hyvää mieltä. Haaveilen omasta taidenettikaupasta ja siitä että saisin lisätuloja itse tekemistäni taidetuotteista. Olen koulutukseltani teollinen muotoilija, ja pohdin miten käyttöesineisiin voisi saada lisäarvoa taiteen avulla.


Maalaan pääasiassa akryyliväreillä ei-esittävää abstraktia tai ”puoliabstraktia” taidetta, mikä tarkoittaa sitä että maalauksessa on jotain esittävää mutta myös jotain mikä kumpuaa syvemmältä sielusta eikä kuulu tähän silmillä nähtävään maailmaan. Teen myös lyijykynätöitä ja sekatekniikkatöitä.


Rakastan tehdä tilaustöitä niin että asiakas toivoo taulun koon ja värimaailman tai muutaman muun yksityiskohdan joiden pohjalta toteutan teoksen. Olen hyvä lukemaan toiveita ja saamaan asiakkaan intuitiivisesti ajattelemat elementit kankaalle. Tykätty tilaustyö on taiteilijan paras kiitos! Minulta voi siis tilata akryyliväreillä maalatun abstraktin sisustustaulun omilla toiveilla, mutta maalaan myös lemmikkimuotokuvia oman valokuvan perusteella. Valokuvan tulee olla hyvä ja tarkka, jotta maalauksesta tulee paras mahdollinen! Lemmikkikuva voi olla joko akryylimaalaus tai lyijykynätyö.


Osaamiseeni kuuluu myös logojen suunnittelu, eli minuun voi ottaa yhteyttä mikäli uusi yritys tarvitsee logoa! Olen suunnitellut logoja mm. tilitoimistolle, vyöhyketerapeutille ja koirayhdistykselle.

Tunnisteet: kuvataiteilija, taidemaalari, abstrakti taide, lemmikkimuotokuva, koirataulu, koiramuotokuva, logosuunnittelu, tilaustyö, sisustustaulu, sisustustaide, iso maalaus, näyttävä taulu, suomalainen taide