PäivitärLapinlahti

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Oma kuvaus

Olen Päivi, syntynyt v. 1960. Olen hoitanut ihmisiä koko elämäni ajan. Ylläni on ollut tässä elämässä ”parantajan viitta” Koen että tehtäväni on ollut auttaa, hoitaa, parantaa, tuoda valoa ja voimaannuttaa ihmisiä. Myös maalausteni tehtävä on sama: olla parantamassa ja tuomassa iloa, rauhaa, toivoa ja rakkautta. Koen tällä hetkellä, että maalaaminen tuottaa eniten iloa ja voimaa myös itselleni.


Maalaan intuitiivisesti enimmäkseen abstraktia taidetta akryyliväreillä. Kun aloitan maalaamaan, en tiedä mitä teokseeni on syntymässä. Maalaukseen tulee usein monia kerroksia ja välillä voin olla ihan hukassa ja epätoivoinen. Jossakin vaiheessa maalaukseni alkaa selkiytyä ja tunnen sen, milloin se on valmis.


Olen itseoppinut, tai ehkä pikemminkin itseoppiva, koska opin koko ajan lisää. Haluan luoda ja synnyttää sisältäpäin ja ottaa vaikutteita mahdollisimman vähän ulkopuoleltani. Taiteen maailmaan minut on aikoinaan vetänyt Vedic Art opinnot.

Seuraa minua instagrammissa @artpaivitar

Maalaukset ovat canvas pohjille maalattuja. Ne ovat enimmäkseen hyvin värikkäitä ja niissä on monissa käytetty kullan, hopean ja pronssin hohdetta. Värit vaikuttavat voimakkaasti ja niillä on parantavaa voimaa. Toivon maalausteni nostavan katselijan arjen yläpuolelle, voimaannuttavan ja kokevan pyyteettömän rakkauden läsnäolon. Olemalla pikkuriikkinen osa suurta maailmankaikkeutta, ja tuntemalla kuitenkin oman osansa tärkeäksi, ihminen on tasapainossa kaikkeuden kanssa.

Asun maalla järven rannalla kauniissa luontomaisemassa. Luonto on tärkeä osa minua, ja se näkyy myös taiteessani. Järjestän ihmisille Luovan maalauksen työpajoja. Niissä näen, kuinka ensi kertaa maalaavakin onnistuu uskomattoman hyvin, jos vain uskaltaa antautua luovuudelle.


Töitäni on mahdollista tulla katsomaan, jos asut tai liikut Pohjois-Savon alueella. Voit pyytää myös lisäkuvia, jos kiinnostut jostakin taulustani.

Toimitan taulut ripustusvalmiina, vernissa käsittely on suojana, ja mukana on aitoustodistus. Hintaan lisätään toimituskulut.

Tunnisteet: abstraktitaide, akryylimaalaus, intuitiivinen maalaus, värikäs maalaus, parantavat värit