Marie ARTOulu

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari
runoilija
valokuvaaja
kuvankäsittelijä
juhlakuvaaja

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Ihana että löysit sivuilleni, toivottavasti tykkäät oon Oulusta :) kolmen aikuisen lapsen äiti ja kahden lapsenlapsen mummi ja aviovaimo. Olen aina ollut jollain tavalla taiteellinen, ruuanlaitto on intohimo, tein läheisilleni ruokakirjan kokkauksistani, tietysti kauniilla kuvilla höystettynä sekä muutamilla kirjoitusvirheillä :) Runoja olen kirjoittanut vuosia ja valokuvannut sitäkin enemmän, maalauksia ja hiilitöitä olen tehnyt muutaman vuoden.
Olen herkkä visuaalisesti, näen ympärilläni monia asioita, joita kaikki ei välttämättä näe. Yksityiskohtia, värejä, ilmeitä, eleitä.

Kotisivuni valmistuvat noin viikon kuluessa, siellä on laajasti maalauksia, valokuvia ja kaikkea pikku-kivaa, mitä keksinkään :)

Maalaukseni ovat persoonallisia, värikylläisiä, rakeisia, täynnä tunnetta. Jokaisessa maalauksessa on tarina :)

Maalaukset myyn pääsääntöisesti ilman kehyksiä, mutta kehystettynäkin löytyy teoksia. Jos haluat teoksen kehystettynä, siitä sovitaan erikseen. Taulut ovat viimesteltyjä ja pintakäsiteltyjä ja niissä on tauluun soveltuva seinäkiinnitys valmiina. Aitoustodistus tulee luonnollisesti mukaan. Toimitan teoksen henkilökohtaisesti perille Oulu + 50 km säde :)

Kysy erikseen hyväntekeväisyys maalauksista.

Instagram, marieart112
0442355091
kotisivut, tekeillä
sähköposti, mari3.ar7@gmail.com

Tunnisteet: taide, taulu, abstrakti, akryylitaide, taiteilija, taiteilijaoulu, suomalainen taide, valokuvaus, runous, kirjoittaminen, persoonallinen taide, värikästaide