Kai O. SaloEspoo

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Tavoitteeni on vapaasti kehittää taitojani ja ilmaisuani mahdollisimman pitkälle. Olen vaihdellut aiheiksi pilviä, puita, kasvot, vettä tai sumua vain oppiakseni hallitsemaan välineen. Toisinaan maalaan abstrakteja töitä enemmän intuitiolla - kokeillen tekniikoita ja ideoita vapaammin. Osaamisen ja varmuuden kasvaessa huomaan ilokseni edelleen nauttivani ja riemastun joka kerta, kun joku haluaa teokseni seinälleen.

Jos päädyit näin pitkälle, vilkaise myös kuvagalleriaani. Kiitän ajastasi ja toivon maalausteni antaneen vastalahjaksi pienen onnen pilkahduksen, kauniin hetken tai ajattelemisen arvoisen mietteen.

Maalaukset on tehty laadukkailla öljyväreillä kankaalle (valmispohjille) ja Espoon työväenopistosta kerätyin opein. Neljäs vuosi alkoi syksyllä 2020. Ilokseni pääsin nyt myös Repin-instituutin klassisen taiteen peruskurssille. Mahdolliset yhteydenotot sähköpostilla.

Tunnisteet: Kai O. Salo, Kai Salo, Kai, Salo, Taidesivut.net kuukauden taiteilija 10/2019, Oil Paintings, Oil on Canvas, Colourfull Art, Modern Art