Jenni InbergHelsinki

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari
sisustussuunnittelija

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

VAPAANA OLEVAT TEOKSET LÖYDÄT 1.-4. SIVULTA :)

Olen kuvataiteilija ja taidemaalari Helsingin Kalliosta. Tällä hetkellä elätän itseni kuvataiteilijana ja mm. viimeisen vuoden aikana olen myynyt lähemmäs 100 teosta. Olen taidekentällä kuitenkin vasta tuore nimi, ja ensimmäinen yksityisnäyttelyni avattiin alkuvuodesta 2021.

Olen jo 2000-luvun alkupuolella opiskellut taideopintoja Lahden kansanopiston kuvataidelinjalla, taidehistoriaa avoimessa yliopistossa sekä muotoilun koulutusohjelmassa sisustusarkkitehtuuria Lahden Ammattikorkeakoulussa. Opintojen jälkeen olen toiminut yli 10 vuotta sisustussuunnittelijana sekä sivutoimisena yrittäjänä musiikin ja kuvataiteen parissa. Lomautus päivätöistä toi mukanaan yllättävän käänteen, kun pääsin panostamaan kokopäiväisesti maalaamiseen ja siirryin sittemmin kokopäiväiseksi kuvataiteilijaksi.

Abstraktin ja eläin-/maisemamaalauksen välimaastossa olevista teoksistani voi usein löytää viittauksia meri- ja kasviaiheisiin. Luonto ja sen säilyttäminen koskemattomana inspiroi minua ja kesäisin työskentelenkin paljon kesämajallani metsäisen ja merellisen tunnelman ympäröimänä. Luonnon lisäksi minua inspiroivat myös mysteerit, unet ja pastellisävyt, jotka tuovat teoksiini niille tunnusomaisen utuisuuden. Teosteni tyypillinen sävymaailma on jopa liioitellun hempeää ja herkkää; mm. vaaleanpunaista, mintunvihreää ja laventelia.

Suurin osa teoksistani syntyy ilman luonnoksia, aluksi on ehkä vain ajatus värimaailmasta, paikasta tai tunnetilasta. Lopputulos on intuitiivisesti syntynyt yllättävä tarina johon maalausprosessi itsessään on vienyt.

Maalaan akryylilla ja öljyllä pääasiassa semiabstraktia mutta olen tehnyt tilaustyönä esittävämpääkin taidetta. Ota rohkeasti yhteyttä jos vapaana olevista teoksista ei löytynyt sopivaa ja haluat vaikkapa juuri sinun kotiisi sopivan maalauksen!

www.jenniinberg.com
E-mail: hello@jenniinberg.com
Facebook: Jenni Inberg Art
Instagram: @jenniinbergart

Tunnisteet: akryylimaalaus, öljymaalaus, taulut, sisustustaulut, sisustustaide, tilaustyöt, tilaustaide, abstrakti