Janette SirénKirkkonummi

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari
muotokuvamaalari
piirtäjä, kuvittaja

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Tervetuloa taidesivulleni!

Olen itseoppinut kuvataiteilija. Maalaan ja piirrän eri tekniikoilla, tällä hetkellä teen pääasiassa akvarelleja, akryyli- ja pastellimaalauksia sekä hiili-, tussi- ja lyijykynäpiirroksia.

Kuvataide on aina ollut intohimoni; olen piirtänyt niin kauan kuin muistan, ja öljyväreillä maalaaminen tuli tutuksi jo parikymmentä vuotta sitten. Akvarellien maalaamisen aloitin vuonna 2017, ja sen johdosta tyylini ja käsialani alkoi kehittyä nykyiseen vapaampaan, jopa abstraktiin, muotoonsa. Akvarellien ohelle tuli pian akryylivärit – niillä maalaaminen on tällä hetkellä minulle luontevin väline, jolla ilmaisen itseäni. Inspiroidun asioista ympärilläni; ihmisistä, eläimistä, luonnosta, musiikista, runoudesta! Erityisesti sydäntäni lähellä on luonto ja metsä.

Suurin osa maalauksistani on tällä hetkellä kotonani Kirkkonummella, ja niitä voi tulla sovittaessa katsomaan.
Jos tyylini miellyttää, mutta tällä hetkellä myynnissä olevista teoksista ei löydy väreiltään tai aiheeltaan sinulle sopivaa, ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva taulu!

Klikkaa myös Kuvagalleria -otsikon taakse, niin näet muita teoksiani. :)

* * * * *

Yhteystietoni:

Sähköposti: janettesiren@gmail.com

Puhelin: 040 966 2743

Instagram: @janettesirenart

Facebook: Janette Sirén Art

Tunnisteet: taiteilija, taidemaalari, muotokuvamaalari, akvarelli, akryyli, taide, realismi, abstrakti, nykytaide, muotokuva, piirrokset, maalaukset, tilaustyöt, contemporary art, acrylic paintings, watercolor, aquarelle, artist, abstract art