DariaDash Art Outokumpu

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Oma kuvaus

'Taide, joka parantaa'

Tervetuloa taidesivuilleni!

Olen itseoppinut taiteilija ja aloitin maalaamisen vaikean elämän kriisin aikana vuonna 2021. Tajusin tuossa vaiheessa, että voin tehdä jotakin, mikä helpottaisi omaa oloa ja samalla tuottaisi elämän iloa myös kaikille niille, jotka myös kamppailevat vaikeiden tunteiden kanssa ja kaipaavat uutta voimaa ja piristystä, sekä mielenrauhaa omaan elämään. Siitä alkoi haastavan kiehtova taiteilijan elämä..

Teoksissani on valoa ja iloa, huumoria myös. Maalaan akryyliväreillä ja suurella sydämellä. Maalauksistani huokuu energia ja rakkaus. Ne tuovat todistetusti henkistä hyvinvointia ja hyvää oloa teoksen omistajalle! Kaikki Teokset on käsitelty suojalakalla.

Näyttelyt:
2023 Kivi-,Koru- ja Kädentaitomessut Outokumpu
2023 Kädentaito ja Hyvinvointi Messut Kuopio
2024 Kivi-, Koru- ja Kädentaitomessut Outokumpu

Instagram: @dariadash.art
Youtube: DariaDash Art

Lisää kuvia saat halutessasi sähköpostitse.

HUOM:
ILMAINEN POSTITUS HEINÄKUUN AJAN!

Tunnisteet: Positiivinen maalaus, taidetta netistä, kissamaalaus, osta taidetta, artisti, dariadash art, pieni taulu, abstrakti, taiteilija, nykytaide, akryyli, pikku teos, akryylimaalaus, kukkamaalaus, aurinkoinen, parantavaa taidetta, värikkäitä tauluja, pieniä tauluja, taidetta kotiin, Art, tekstuuri, sekatekniikka, söpö maalaus, sisustus, minitaulu, kohopintainen, satumainen.