Antonina Varonen Liminka

Ei kuvaa

Osaaminen

piirtäjä, kuvittaja
taidemaalari
nukketeatteri
tekstiilitaiteilija

Oma kuvaus

Tervetuloa!

Olen käsityö/taide artesaani ja käsityötä/taidetta olen opiskellut Tervolassa. Asun tällä hetkellä Limingassa ja toimin varhaiskasvatuksen opettajana ja taiteen tekemisen tuo tasapainoa ja iloa elämääni. Olen aina tykännyt kaikenlaisesta käsityöstä. Lapsesta asti olen piirtänyt, maalannut ja tehnyt tekstiilityötä. Löysin maalaamisen ilon uudestaan vuosien tauon jälkeen. Luonto on minulle suuri voimavara ja se inspiroi minua.
Pidän uusien tyylien ja tekniikoiden kokeilemisesta ja haluan, että tekemisen ilo välittyy taulujeni kautta myös sinulle! Käytän työssäni runsaasti kirkkaita värejä, erilaisia muotoja sekä tekstuurien kerrostamista. Maalaan usein intuitiivisesti ja värikkäästi. Tällä hetkellä maalaan enimmäkseen modernia abstraktia taidetta akryylimaaleilla eri tekniikoilla.

Jos löydät mieleisen teoksen, ota rohkeasti yhteyttä! Teen tauluja myös tilauksesta juuri sinun valitsemillasi väreillä.
antonina.varonen2@gmail.
INSTAGRAM/Antonina.burakevitch.art

Teen myös uniikkeja nukkeja, joita voi käyttää nukketeatteri esityksissä tai pedagogisina apuvälineinä.

Tunnisteet: Taulu, nukketeatteri, akryylitaulu, sisustustaulu, akryylimaalaus, abstrakti, maalaus, artist, art, acrylic, pouring, acrylicpainting, fluiidart, homedesign, kodin sisustaminen, color, maalaus.