Annu K.Oulu

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Oma kuvaus

Suomen Taiteilijat Ry:n jäsen

Teokset sisältävät alv:n 10%.

Hei, kiva kun löysit sivuilleni!

Teen monipuolisesti taidetta, enimmäkseen abstraktilla otteella. Olen taiteentekijänä innostunut alkoholimusteiden yllättävyydestä ja jännittävistä yksityiskohdista. Alkoholimuste- ja epoksihartsitöistäni saat itsellesi upean erityistä taidetta, mitä ei monilla vielä Suomessa ole!

Minulle taiteen tekemisessä merkityksellistä on pysähtyä ja olla läsnä. On ihana tunne, kun luo jotain kaunista. Parasta on, kun joku toinen kokee työni kauniiksi, ja haluaa katsella sitä omalla seinällään.

Alkoholimustetöiden lisäksi teen akryyli- ja öljyväriteoksia, sekä grafiikkaa. Minua innostaa haastaa itseäni eri taiteenmuotojen pariin.

Öljyvärimaalaukseni löydät sivulta
https://taidesivut.net/annukoil/taidemyynti

Instagramista löydät grafiikkaa, pieniä kehystettyjä alkoholimustetauluja ja koruja.

Kaikki työt on käsitelty suojaavalla vernissalla ja UV-suihkeella.

Toimin taiteen parissa kevytyrittäjänä. Ammatiltani olen opettaja. Myytyjä töitäni näet kuvagalleriassa, ja enemmän Instagramissa @art.annu.k, jonne julkaisen uusimmat teokseni.

Kuvat eivät anna oikeutta alkoholimusteiden upeille yksityiskohdille, eivätkä ne kerro valon vaikutuksesta työn esille tuloon. Voin lähettää halutessasi lisäkuvia tai videon.

Näyttelyitä:
*Suomen Taiteilijat Ry:n Loisto Kaapelitehtaalla 4/24
*Ylpeys ja epätoivo Limingan taidekoulu 2/24
*Suomen Taiteilijat Ry:n vuosinäyttely Kaapelitehtaalla 8/23
*Oulun Ideapark Perusterveyden odotustila 8/23
*Metsola galleria Oulu 2/23
M.A.D.S art gallery, Milano, 9/21
Ideapark Oulu, Perusterveyden odotustila 10-12/21

Tunnisteet: alkoholimuste, alcohol ink, abstrakti taide, abstrakti, abstract, luontotaide, kukat, kasvit, luonto, sisustustaide, interior art