Saana Vähä-KouvolaEspoo

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Ihanaa, että juuri sinä olet täällä!! <3 Alla löydät tietoa minusta taiteilijana, yhteystietoni ja tulevia näyttelyitäni.

Toivottavasti voin koskettaa sinua taiteellani, herättää uusia ajatuksia ja antaa eväitä inspiraatiollesi. Haluan herätellä omaa elämänliekkiäsi niin herkullisilla väreillä kuin uskomattomilla ulottuvuuksilla, joita teokseni tarjoilevat.

Taiteella on ihmeellinen kyky koskettaa sieltä, mihin sanat eivät aina yllä. Taide voi herkistää, herättää ihmetystä tai tarjota vertaisuutta. Joskus sillä voi koskettaa aiheita, joita olisi helpoin vain vältellä. Mutta onko elämässä tarkoitus vältellä asioita? Mitä, jos olisinkin todella elossa? Ja antaisin herkullisen ja värikkään taiteen seinälläni muistuttaa siitä? GO FOR IT, ota yhteyttä mikäli kiinnostut jostakin teoksesta!! :)

Teen myös uniikkeja makramee-seinävaatteita.

Lisää teoskuvia Instagramissa: @saanavahakouvola

Lisätietoja: www.saanavahakouvola.fi
—————
Jäsenyydet:

Suomen Taiteilijat Ry

Tulevat näyttelyt:

Kaffa Roastery, Punavuori, 14.8-9.9.23

————————-

MAALAUSTYÖPAJA 22.4.23 klo 13-16.30, Lintuvaara, Espoo. Vihdoin useamman vuoden tauon jälkeen olisi tarjolla maalaustyöpaja.

Tässä työpajassa maalaamme yhden ison taulun (koko 100x81 cm) pienryhmässä. Osallistujia työpajaan mahtuu 5. Tapahtuma toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 4.

Työpajan hinta 120 € sisältää maalauspohjan (100x81 cm), maalaustarvikkeiden käytön ja opastuksen. Pientä naposteltavaa/virvokkeita on lisäksi tarjolla. Voit myös ottaa omia eväitä mukaan.

Huomioithan, että työpajassa maalataan lattialla istuen/lattialta käsin.

Maalauskokemusta ei tarvitse olla, into oppia uutta riittää.

Tervetuloa viettämään luovaa lauantai-iltapäivää maalaten!

Ilmoittautumiset sähköpostilla contact@saanavahakouvola.fi.

Tunnisteet: Abstrakti maalaus, akryylimaalaus, intuitiivinen maalaus