Maria_artVantaa

Ei kuvaa

Osaaminen

muu/muu

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Moikka!

****
Saatavilla olevat taulut ovat kahdella ensimmäisellä sivulla, loput portfolio.
****

Tervetuloa sivuilleni. Taide on ollut intohimoni pienestä saakka, kaikki alkoi siitä, kun katselin isoisäni maalavaan öljyvärimaalauksia ja unelmoin joskus tekeväni samoin. Valitettavasti isoisäni menehtyi, kun olin 5-vuotias mutta ensimmäisen kerran istuin öljyvärien parissa jo 7-vuotiaana. Matkan varrella jouduin tekemään valinnan, opinnot taiteen parissa vai turvallisempi vaihtoehto, valitsin turvallisuuden. Taiteen löysin uudestaan koronan aikana, tahtotilana oli luoda jotain kaunista. Riippumatta tekniikasta yleisin aihe on siis kauneus. Maalaamisen lisäksi parasta on myös teidän kanssanne tapaamisia, teihin tutustumista ja näkemistä, joten jos sivuillani ei ole saatavilla juuri mitä toivotte tai on myyty niin olkaa rohkeasti yhteydessä, suunnitellaan yhdessä juuri teille sopivan teoksen.

Yhteystiedot: michina.art@gmail.com

Kaikki taulut ovat ripustusvalmiit, hinnat sisältävät alv.

Tilaustöiden esimerkki hinnat:

60x90 cm = 170€
90x90 cm = 250€
100X100 cm = 320€
100x120 cm = 400€
100x150 cm = 500€
120x180 cm = 720€

Tarjoan myös taidelainaamo vaihtoehdon yli 200€ hintaisille tauluille. Vuokra-ajan päättyessä voi taulun lunastaa itselleen tai palauttaa. Mikäli päätät lunastaa taulun, vuokramaksu otetaan lopullisessa hinnassa huomioon. Vuokra 20€/kk.

Oletko joskus toivonut itse maalata taulun, mutta et tiedä mistä aloittaa ja mitä tarvitaan? Tarjoan myös kurssin, eli voidaan tehdä taulu yhdessä. Tuon tarvittavat materiaalit, opastan ja jaan oman osaamiseni. Sinä pääset toteuttamaan. Hinnoittelu on jotakuinkin sama kun tilaustöiden kohdalla, eli riippuu taulun koosta ja tekniikasta. Annan tarvittaessa lisää tietoa.

Lisää kuvia löytyy instagram: michinart_

Nähdään pian.

Tunnisteet: Abstrakti, pouring, valutaide, akryyli, abstract, abstract painting, fluidart, acrylicpouring, abstractpainting