Noemi Olmedo-JokirantaHämeenlinna

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari
kuvataiteen palvelut/muu

Oma kuvaus

Maalaan pääosin akryyleillä, joskus myös öljyväreillä. Luova prosessi on minulle matka, jonka aikana tuon kokemuksen, ajatuksen tai tunnetilan näkyväksi. En osaa lokeroida itseäni tiettyyn tyyliin, mutta minulla on vahva taipumus expressiivisyyteen. Pidän rikkaista värimaailmoista ja vahvasta ilmaisusta. Pyrin teoksen kautta kaunistelemattomaan ja ajatuksia herättävään vuorovaikutukseen katsojan kanssa.

Kiinnostuksen kohteita: valokuvaus, matkustaminen, shamaanirumpujen tekeminen, ruoka, viini ja kirjallisuus, musiikki kaikissa muodoissaan, energiat, luontoyhteys sekä uuden kokeminen.

Maalauksien aiheet nousevat ympäriltäni, yhteisöstä, yksilöllisyydestä, vuorovaikutuksesta ja tunteista. Nykyajan ilmiöistä, kohtaamisista ja kaipuusta. Maalaaminen on minulle tarkkailua, ympäristön tutkimista suurennuslasilla ja oman itseni hahmottamista suhteessa havaintoihini.

Toimintaterapeuttina käytän luovia menetelmiä pääasiallisena terapeuttisena työkaluna ja olen sitä kautta erityisen kiinnostunut moniaistillisista ja esteettömistä taide-elämyksistä.

Tunnisteet: nykytaide, akryylimaalaus, abstrakti, sekatekniikka