Marke LaaksonenKaarina

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Oma kuvaus

Kuvataiteilijana työskentelen monenlaisilla tekniikoilla ja materiaaleilla, joista pääasiallisin tekniikkani on öljyvärimaalaus. Puupiirrosten teko on myös valloittanut sydämeni.

Teen esittävää taidetta ja siinä on ollut naivistisen tyylisuunnan piirteitä. Maalauksiini on alkanut tulla enemmän oman käsialani mukaista naivistista tyyliä ja ilmaisutapaa.

Lapset ovat sydäntäni lähellä ja monet teoksistani sopivatkin hyvin lastenhuoneeseen.

Olen innokas luontovalokuvaaja ja tämä materiaali toimiikin usein alkusysäyksenä teoksilleni.

Eksoottiset asiat, kuten tropiikin värit, viidakot, autiomaat, arktiset alueet, eläimet ja erilaiset kasvien muodot innostavat ja inspiroivat minua. Luonnon monimuotoinen ihmeellisyys, kauneus ja mystisyyskin on minulle tärkeä aihealue.

Luonnossa koetut elämykset tulevat esiin maalauksissani, joissa ne muuttuvat sadunomaisen fantasian muotoon. Innostuksen ja ihmettelyn tunteet ovat tuottaneet esim. hyvänmielen maalauksia, joita haluan taiteilijana maalata.

Asun ja työskentelen Piikkiössä.

Tunnisteet: taide, art, maalaus, kuvataide, kuvataiteilija, taidemaalari, naivistinen tyylisuunta, öljyväri, öljyvärimaalaus, pleksi, pleksimaalaus, akryylilevy, sivellin, väri, vahvat värit, taideteos, taidetta, maalauspohja, esittävä taide, maalaustekniikka, hyvän mielen maalauksia