Marke LaaksonenKaarina

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Työskentelen monenlaisilla tekniikoilla ja materiaaleilla, joista pääasiallisin tekniikkani on maalaaminen öljyväreillä kankaalle ja akryylilevylle.

Akryylilevylle maalaaminen on vaikeampaa kuin kankaalle, koska siinä maalataan levyn takapinnalle, jolloin maalausjärjestys on käänteinen; työ aloitetaan viimeistelykerroksesta ja siitä edetään pohjakerrokseen. Tässä tekniikassa minua kiehtoo erityisesti se, että saan värit loistamaan voimakkaina.

Teen esittävää taidetta ja siinä on naivistisen tyylisuunnan piirteitä. Maalauksieni lähtökohtana on luonto. Olen innokas luontovalokuvaaja ja varsinkin matkustaessani kuljen kamera kaulallani ottaen paljon valokuvia. Tämä materiaali toimiikin usein alkusysäyksenä teoksilleni.

Eksoottiset asiat, kuten tropiikin värit, viidakot, autiomaat, arktiset alueet, eläimet ja erilaiset kasvien muodot innostavat ja inspiroivat minua. Luonnon monimuotoinen ihmeellisyys, kauneus ja mystisyyskin on minulle tärkeä aihealue.

Matkustamisen kautta koetut elämykset tulevat esiin maalauksissani, joissa ne yleensä muuttuvat sadunomaisen fantasian muotoon. Innostuksen ja ihmettelyn tunteet ovat tuottaneet esim. hyvänmielen maalauksia, joita haluan taiteilijana maalata.

Asun ja työskentelen Piikkiössä.

Tunnisteet: taide, art, maalaus, kuvataide, kuvataiteilija, taidemaalari, naivistinen tyylisuunta, öljyväri, öljyvärimaalaus, pleksi, pleksimaalaus, akryylilevy, sivellin, väri, vahvat värit, taideteos, taidetta, maalauspohja, esittävä taide, maalaustekniikka, hyvän mielen maalauksia