Kaisa ParénMäntyharju

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari
muotoilija

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Y-tunnus 2435256-1

Hei! Olen 25-vuotias nuori taiteilija Etelä-Savosta.

Maalaaminen on osa minua ja suurin voimanlähde. Tämä salassa pysynyt taito pulpahti voimakkaasti esiin ja pidinkin kuukauden aktiivisen maalaamisen jälkeen ensimmäisen taidenäyttelyni keväällä 2018. Siitä lähtien elämäni on pulpunnut inspiraatiota ja olen hyvin kiitollinen niistä mahdollisuuksista ja uusista haasteista joita olen saanut kokea vuoden aikana. Teoksia on syntynyt runsaasti ja uudet omistajat ympäri maata tekevät työstäni erityistä.

Valmistuin joukuussa 2018 Designer-stylisti Muotoilija (AMK) tutkinnosta. Tutkin opinnäytetyössä taiteen tehtävää ja taideteos-sarjan suunnittelua ravintolaan, jonka toteutin asiakkaalle.

Toteutan unelmiesi teoksen tilauksesta. Käymme yhdessä läpi teoksen tunnelman, värimaailman ja koon. Suunnitellaan yhdessä sisustukseen, persoonaasi tai yrityksesi brändiin sopiva teos. Uniikki teos on myös ihastuttava lahja rakkaalle!


Toivon että teoksista välittyy juuri sinulle erilaisia mielikuvia, unelmia ja tunnetiloja…. Kiittäen Kaisa!

Kuvagalleriassa myydyt- ja tilausteokset!

Päivitän aktiivisesti sosiaalisen median kanaviin taidetta, kanavilta saat nopeasti yhteyden ostotilanteessa!
Facebook: Taidetta Kaisa Parén
Instagram: Kaisa Parén

Tunnisteet: taidemaalari, akryylimaalaus, intuitiivinen taide, moderni sisustus, tilausteos, taulu, nuoritaiteilija, tilataide, sisustustaulu, nykytaide, abstraktitaide, asetelma, maisemamaalaus, kukkamaalaus, hevosmaalaus, modernitaide