Kaisa ParénMäntyharju

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari
muotoilija

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Y-tunnus 2435256-1

Lämpimästi tervetuloa kotisivuilleni!

Asumme maaseudun rauhassa, kauniin luonnon ympäröimänä. Metsäpoluilla, järvenrannalla ja niityillä syntyy suurin inspiraatio. Maalaan rakasta luontoaihetta mielelläni ja abstrakteissa teoksissa annan intuition johdattaa. Herkkyys, läsnäolo ja voimaantuminen ovat sanoja joilla asiakkaat usein kuvaavat maalaamiani teoksia.

Valmistuin 2018 Muotoilijaksi Ammattikorkeakoulusta.
Tutkinnon aikana tämä salassa pysynyt taito pulpahti voimakkaasti esiin ja pidinkin muutaman kuukauden aktiivisen maalaamisen jälkeen ensimmäisen taidenäyttelyni keväällä 2018. Siitä lähtien elämäni on pulpunnut inspiraatiota ja olen hyvin kiitollinen niistä mahdollisuuksista ja uusista haasteista joita olen saanut kokea. Teoksia on syntynyt runsaasti ja uudet omistajat ympäri maata tekevät työstäni erityistä. Nyt olen toiminut kaksi vuotta aktiivisesti taidemaalarina.

Toteutan unelmiesi teoksen tilauksesta. Käymme yhdessä läpi teoksen tunnelman, värimaailman ja koon. Suunnitellaan yhdessä sisustukseen, persoonaasi tai yrityksesi brändiin sopiva teos. Uniikki teos on myös ihastuttava lahja rakkaalle!

"Taiteen katselulla on todistetusti koettu fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin nousua. Taide luo iloa ja energiaa katsojalleen, joka vaikuttaa hyvinvointiin positiivisella tavalla. Taide lisää viihtyvyyttä tilassa."


Toivon että teoksista välittyy juuri sinulle erilaisia mielikuvia, unelmia ja tunnetiloja….

Kuvagalleriassa myydyt- ja tilausteokset!

Päivitän aktiivisesti sosiaalisen median kanaviin taidetta, kanavilta saat nopeasti yhteyden ostotilanteessa!

Facebook: https://www.facebook.com/taidettakaisaparen/
Instagram: https://www.instagram.com/kaisaparen

Tunnisteet: taidemaalari, akryylimaalaus, intuitiivinen taide, moderni sisustus, tilausteos, taulu, nuoritaiteilija, tilataide, sisustustaulu, nykytaide, abstraktitaide, asetelma, maisemamaalaus, kukkamaalaus, hevosmaalaus, modernitaide