Sari ViljamaaYlivieska

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari
piirtäjä, kuvittaja
keramiikkataiteilija
opettaja (kuvataide)
sisustusarkkitehti
muotoilija

Oma kuvaus

Olen ylivieskalainen muotoilijataustainen taiteilija ja toimin kuvataiteen opettajana Kansalaisopistolla. Olen Suomen taiteilijat Ry:n, Kalajoen kuvataideyhdistys Kajos Ry:n sekä Kokkolan kuvataideyhdistyksen jäsen.


Taide on elämän mittainen oppimatka ja intohimoni.
Kokeilen mielelläni eri materiaaleja ja tekniikoita, enkä halua rajoittaa itseäni yhteen tyyliin tai tapaan luoda. Esittävän taiteen keinoin voin tutkia näkyvää todellisuutta, abstrakti taide taas innostaa kokeilemaan ja leikkimään. Innostun etenkin näiden tyylien sekoituksesta.

Pyrin kuvaamaan maailmaa sellaisena kuin sen sillä hetkellä koen: valotunnelmien, värien ja muotojen kautta. Asetelma-aiheet ja ihmisten kuvaus on lempiaiheitani. Rakkaus tilojen kuvaamiseen juontaa juurensa sisustusarkkitehtuuriopinnoista. Valolla ja etenkin värien vuorovaikutuksella on tärkeä rooli teoksissani ja toivon että ne piristäisivät monenlaisia tiloja ja niiden omistajien elämää.

Teoksiani voi tulla katsomaan Ylivieskassa, ja myös taidelainaus sekä sovitus mahdollisia. Tilaustöitä otan vastaan, kysy lisää!

Tunnisteet: Taiteilija, muotoilija, kuvittaja, tilasuunnittelija, taideopettaja