SAARA PAULASALO ARTJyväskylä

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Oma kuvaus

Olen Jyväskylässä asuva taiteilija ja toimintaterapeutti. Teokseni ovat maisemallisia ja abstrakteja kuvituksia ympäröivästä maailmasta sekä omista tunteistani ja kokemuksistani. Inspiraationa taiteeseeni toimii erityisesti luonto, jonka äärelle palaan uusiutumaan ja latautumaan. Maalaaminen tarjoaa minulle mahdollisuuden jäsennellä oman mieleni virtaa. Oman taiteilijuuden lisäksi luova tekeminen on vahvasti läsnä terapiatyössäni eri-ikäisten toimintaterapia-asiakkaiden parissa.

”Taide tarjoaa sekä tekijälle että katsojalle mahdollisuuden oman itsen ja ympäröivän maailman ihmettelyyn ja käsittelyyn - värien ja muotojen näytellyssä päärooleja sanoja ei tarvita.”

Saatavilla olevat teokset nähtävillä "MYYTÄVÄT TEOKSET" -kansiossa, aikaisempaa tuotantoa (myydyt teokset ja tilaustyöt) löydät "KUVAGALLERIA" -kansiosta. Teokset toimitetaan ripustusvalmiina ja suojalakattuina. Hinnat sisältävät alv 10%.

JÄSENYYDET:
Suomen Taiteilijat ry

OTA YHTEYTTÄ:
saara.paulasalo@gmail.com
Instagram: @saarapaulasaloart
Facebook: Saara Paulasalo Art - Taidemyynti
Saara Paulasalo Art, Y-tunnus 2662271-3

Tunnisteet: abstrakti taide, maisemamaalaus, akryylimaalaus, kotimainen taide, taide sisustuksessa, taiteilija, pienyrittäjä, taideteos, taidemyynti, taidetta tilauksesta, Saara Paulasalo Art