Kai O. SaloEspoo

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Kiitos nostosta parrasvaloihin kuukauden taiteilijana 10/2019. Samalla lämmin kiitos kaikille tällä matkalla minua tukeneille ja teoksiani hankkineille. Tsemppiä taidesivujen kaikille taiteilijoille - hienoa seurata töitänne.

Otan öljyvärimaalauksen vakavasti ja haaveeni on edelleen kehittää taitojani ja ilmaisuani mahdollisimman pitkälle. En ole muodollisesti kouluttautunut taidemaalariksi, enkä elätä itseäni taiteilijana - mutta pieni osa minua elää taiteelle. Käytän vielä puolustuksekseni erästä lastenohjelman lähestymistapaa - "en ehkä ole paras miekkamies, mutta innokkain!"

Toivon maalausteni saavan aikaan pienen onnen pilkahduksen, kauniin hetken tai ajattelemisen arvoisen mietteen. Vilkaise myös kuvagalleriaani, johon olen valinnut teoksia, jotka minusta ovat onnistuneimpiani. Kiitos ajastasi.

Maalaukset on tehty laadukkailla öljyväreillä kankaalle, valmispohjille ja Espoon työväenopistosta saaduin teknisin evästyksin. Mahdolliset yhteydenotot sähköpostilla. Hinnoista voi neuvotella. Joissakin teoksissa on korkea hinta, etten polje taidetta työkseen tekevien arvostusta. Toisaalta matalat hinnat mahdollistavat taulujen ostot niille, jotka eivät elämänvaiheessaan juuri nyt hankkisi ammattitaiteilijoiden töitä.

Tunnisteet: