Kai O. SaloEspoo

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Oma kuvaus

Tavoitteeni on vapaasti kehittää taitojani ja ilmaisuani mahdollisimman pitkälle. Figuratiivisilla teoksilla pyrin siihen, että hallitsisin välineen ja osaisin siirtää tahtoni kankaalle. Toisinaan maalaan abstrakteja töitä enemmän intuitiolla - kokeillen tekniikoita, ideoiden vapaammin ja tehden onnellisia virheitä. Osaamiseni sekä varmuuteni on kasvanut ja huomaan ilokseni edelleen nauttivani ja riemastun joka kerta tavattomasti, kun joku haluaa teokseni seinälleen. Olen myös onnekas siinä, että saan loihtia omille seinilleni teoksia, joiden näkemisen tuomat muistot ja hymyt saavat minut onnelliseksi.

Jos päädyit näin pitkälle, vilkaise myös kuvagalleriaani. Kiitän ajastasi ja toivon maalausteni antaneen vastalahjaksi pienen onnen pilkahduksen, kauniin hetken tai ajattelemisen arvoisen mietteen.

Osallistun Galleria Foggan Conversations with the Fantasy -yhteisnäyttelyyn 4.11. - 16.11.2023.

Instagram: artkaisalo

Maalaukset on tehty laadukkailla öljyväreillä pääosin kankaalle (valmispohjille) ja lähinnä Espoon työväenopistosta kerätyin opein. Seitsemäs vuosi alkoi. Lisäksi olen käynyt nyt kolme Repin-instituutin maalauskurssia. Mahdolliset yhteydenotot sähköpostilla.

Tunnisteet: Kai O. Salo, Kai Salo, Kai, Salo, Taidetta kotiin, Oil Paintings, Oil on Canvas, Colourfull Art, Modern Art