Anneli PohjolaOulu

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Oma kuvaus

Näyttely Tunteista taidetta - Abstract Art Exhibition 2022 Lapinlahti.

Maalaan abstraktia taidetta pääasiassa akryyliväreillä.


Maalauksissani haluan tuoda esiin valoa ja varjoa, värejä, harmoniaa, iloa ja rauhaa. Tarvitsen luonnon inspiroimaa värimaailmaa oman alakuloisuuteen taipuvan mieleni ravinnoksi ja toivon, että sitä samaa voin tarjota myös katsojalle.

Asun täällä Perämeren äärellä ja meren suuruus saa tuntemaan itsensä osaksi maisemaa ja toisaalta käsittämään oman pienuutensa maailmankaikkeudessa.

Aurinko maalaa jatkuvasti muuttuvin värein maisemaa ja taivaanrantaa laskeutuessaan meren syliin. Tuo värien ihmeellinen loisto ja vaihtelu luo loputtomasti katsottavaa ja ravintoa sielulle ympäri vuoden.


Maalauksissani prosessi näkyy myös värien monikerroksisuutena. Jokaisella pensselin vedolla on oma historiansa, joka saattaa pilkahtaa esiin siellä täällä.


Maalaan sitä, miten koen ja näen ympäristöni, elämäni, kokemukseni, maailman sekä niiden synnyttämät tunteet sisimmässäni. Usein maalauksissani toistuvat myös ehkä jostain kaukaa kollektiivisesta tietoisuudesta syntyvät värit, muodot ja merkit, jotka tuntuvat kertovan menneistä maailmoista ja ajoista.

Maalausteni toivon antavan tutkittavaa ja katsottavaa aina uudelleen ja uudelleen. Toivon, että löydät niistä toistuvasti uusia yksityiskohtia ja merkkejä, jotka näyttävät olevan aluksi piilossa mutta tulevat vähitellen näkyväksi sille, joka haluaa katsoa.

Ennen kaikkea toivon, että maalaukseni tuovat iloa ja ravitsevat niin näköaistiasi kuin sisäistä maailmaasikin.

Erittäin introverttina ihmisenä en osallistu näyttelyihin juurikaan, eikä minua nähdä esittelemässä töitäni tapahtumissa. Töitäni on kuitenkin mahdollista Oulussa ollessa käydä katsomassa sovitusti, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Teokset toimitetaan pintakäsiteltyinä ja taulut ripustusvalmiina.
-Anneli

Tunnisteet: abstrakti taide, abstrakt, intuitiivinen taide, intuitiivisuus, skeemat, akryylityöt, acryl painting, akryylimaalaus