Anna-Maria MartikainenKangasala

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Tervehdys! :-) Kaunis kiitos, että löysit sivuilleni! Ennen kun ehdit lukea pidemmälle, kutsun Sinut sydämellisesti tervetulleeksi yksityisnäyttelyyni Kangasalan Vatialan kirjastoon 4.11.-1.12.2019!

Nimeni on Anna-Maria Martikainen. Olen kangasalalainen pääasiallisesti itseoppinut taiteilija. Harrastin 2000-luvun alkuun asti enimmäkseen musiikkia - suoritin musiikkiopiston päättötodistuksen pääaineenani viulu. Sitten kuvataide vei mennessään. Olen koko ikäni nauttinut piirtämisestä ja olen myös harrastanut keramiikkaa. Maalaamisen aloitin varsinaisesti 2000-luvun alussa. Lähdin liikkeelle öljyväreistä, nykyisin olen yhä enemmän ollut innostunut akryyliväreistä. Teen myös sekatekniikkatöitä. Maalaaminen on minulle luonnollinen tapa käsitellä elämää, tunteita, ympäristöä, luontoa, ihmissuhteita, arkea ja juhlaa. Kuvataiteen ja ympäristön visuaalisuden kautta pääsen maailmassa ajan ja tilan eri ulottuvuuksiin, kun tartun pensseleihin ja annan värien ja muotojen viedä. Nautin maalaamisesta ja kuvan tekemisestä hyvin paljon. Toivottavasti tavoitat jotain tuosta tunteesta katsoessasi töitäni!

Minulla on ollut yksityisnäyttely Helsingin Kallion kirkon seurakuntasalissa vuonna 2003. Näyttely koostui öljyväritöistä. Toinen yksityinäyttelyni "Nuppuja" pidettiin 4.-29.6.2018 Vatialan kirjastossa Kangasalla.
Näyttely koostui akryylitöistä. Näyttelyn teokset kuvasivat kasvua ja kehitystä, iloa ja unelmia kevein pastellisävyin.

Kävijöiden kommentteja "Nuppuja" -taidenäyttelyn
maalauksista: 

"Ihanan valoisia töitä".
"Rauhoittavia värejä".
"Vavahduttavaa herkkyyttä ja viehättävää
viitteellisyyttä". 

Tulevat näyttelyt:

HUOM JUURI NYT: Yksityisnäyttely Kangasalan Vatialan kirjastossa 4.11.-1.12-2019. TERVETULOA!

Yhteisnäyttely Kangasalan TaideTallissa kesällä 2020. TERVETULOA!

Maalaukseni ovat puukehyksessä canvas-pohjalla. Maalini ovat laadukkaita ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja akryylimaaleja. Työni ovat ripustusvalmiita. Teen monenlaisia ja -tyylisiä töitä. Otathan rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostuit jostain teoksestani! :-)

-Anna-Maria

Tunnisteet: abstrakti akryylimaalaus