Aleksi JokelaHelsinki

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Oma kuvaus

Itseoppinut taiteilija
Suomen Taiteilijat ry jäsen
Meteorologi
Pelisuunnittelija

——
NÄYTTELYT

Suomen taiteilijoiden 54. vuosinäyttely
Kaapelitehdas: 9.-28.8.2022
Teos: Falling Into a Dream

——
MINUSTA

Ruuhkavuosien uuvuttamana, vuosia aamusta iltaan työskenneltyäni oli suuri tarve keksiä elämääni jotain mielekästä: uutta harrastusta, jotain kivaa - Ja kuin salama kirkkaalta taivaalta, sain idean maalaamiseen meditoidessani ulkosaaristossa syksyllä 2021.

En ole ikinä pitänyt itseäni luovana, pikemminkin lähinnä matemaattisena ja perfektionistina. Olen ammatiltani meteorologi sekä pakohuonepeliyrittäjä. Kokonaisen pienyrityksen luominen yksin tyhjästä visuaalisine pelihuoneineen ja monimutkaisine tehtävineen toisaalta varmaankin vaatii aika paljon luovuutta. Olenkin vasta viime vuosina oivaltanut, että nautin suuresti asioiden luomisesta, ja tämä luovuus pyrkii aina ajoittain tulemaan jotakin kautta ulos, haluan kuitenkin luoda intuitiivisesti ja paineetta.

Tykkään käyttää teoksissa tekstuuria, kontrastia ja värejä, lähes kaikissa myös kultaa! Useimmiten ideat teoksista ja niiden värimaailmoista syntyvät ennen nukahtamistani, jolloin luovuus on aina parhaimmillaan. Luonto on lähellä sydäntäni ja monet teokseni pitävät sisällään luonnossa esiintyviä muotoja tai aiheita.

Ota rohkeasti yhteyttä mikäli jokin teoksista kiinnostaa :)

Lisää kvuia teoksista
Instagram: @aleksijokela_art

Tunnisteet: abstrakti, akryyli, akryylikaato, pouring, kotimainen taide, taidetta netistä, abstrakti taide, visuaalinen taide, taide, taidetta helsinki, sisustus, sisustustaide