Saana Vähä-KouvolaEspoo

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Rakastan maalaamisessa vapautta ilmaista itseään; toteuttaa itseään ilman sääntöjä vain mielikuvitus rajana. Aiemman elämäni uinuksissa ollut luovuuteni on maalaamisen kautta löytänyt väylän tulla esiin. Maalauksistani välittyy aidon itsensä etsimisen sekä oman tilan ja paikan ottamisen teemoja. Tutkin mieleni tiedostettuja sekä tiedostamattomia puolia, ja välitän kokemani intuitiivisesti taulun muodossa. Toivon, että katsoja voi samaistua taulujeni sanomaan ja saada näin vahvistusta ja rohkaisua asioille, joita itsessään halua vahvistaa.

Teoksistani löytyy monia eri tyylejä - ihan niin kuin ihmisessä on monta puolta, jotka kaipaavat tulla eri aikoina esiin. Vahva yhteys luontoon sekä toisaalta hempeämpi, perinteisiä rajoja rikkova feminiininen maailma ovat läsnä monissa teoksissani. Tietty rouhea, mielikuvituksellinen ja joskus jopa hullutteleva kädenjälki näkyvät tyylissäni. Uskon, että maalaukseni tuovat hyvää energiaa ja fiilistä kotiisi!

Olet tervetullut katsomaan taulujani Espooseen, laita viestiä ja sovitaan aika! Ota yhteyttä sähköpostilla: saanavk@gmail.com. Lähetän maalauksia myös postilla.

Teen toiveiden mukaan myös tilaustöitä. Laita viestiä, jos tykkäät tyylistäni ja haluaisit oman tilaustyön!


Lisää kuvia maalauksista Instagramissa: @art_saanav

Jäsenyydet:

Suomen Taiteilijat Ry

Tulevat näyttelyt:


Lokakuu 2020, Lapinlahti, Helsinki
Lokakuu 2020 -> Sine Campana, VillageWorks Fredrikinkatu, Helsinki

MUUTAMA TILAUSTYÖMAHDOLLISUUS TARJOLLA SUPEREDULLISEEN HINTAAN:

50x61 cm 180 €
65x81 cm 270 €
81x100 cm 320 €

Laita viestiä ja jutellaan lisää!

Tunnisteet: Abstrakti maalaus, akryylimaalaus, intuitiivinen maalaus