SVKEspoo

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

MAALAUKSIANI ESILLÄ KAUNIAISISSA HEINÄ- JA ELOKUUN ajan kahvila Lähellä Delissä Kauppakeskus Granissa!

Elämäni ensimmäisen aidon maalauksen ostettuani koin tarpeen tarttua pensseliin. Tuntui, että luovuuteni on etsinyt sopivaa väylää tulla esiin ja maalaaminen tuntui vihdoin oikealta tavalta toteuttaa sitä.

Mahtavinta maalaamisessa on vapaus ilmaista itseään sekä mahdollisuus tutustua omiin tiedostamattomiin puoliinsa ja tuoda alitajuntaa näkyväksi. Maalausprosessini on hyvin intuitiivinen ja lopputulos on aina yllätys myös itselleni.

Teoksistani löytyy monia eri tyylejä - ihan niin kuin ihmisessä on monta puolta, jotka kaipaavat tulla eri aikoina esiin. Vahva yhteys luontoon sekä toisaalta hempeämpi feminiininen maailma ovat läsnä monissa teoksissani. Tietty rouhea, mielikuvituksellinen ja joskus jopa hullutteleva kädenjälki näkyvät myös tyylissäni.

Olet tervetullut katsomaan taulujani Espooseen, laita viestiä ja sovitaan aika! Ota yhteyttä sähköpostilla: saanavk@gmail.com. Lähetän maalauksia myös postilla.

Teen toiveiden mukaan myös tilaustöitä. Laita viestiä, jos tykkäät tyylistäni mutta sopivaa teosta ei löydy myytävänä olevista!


Lisää kuvia maalauksista Instagramissa: @art_saanav

Tulevat näyttelyt:

Suomen Taitelijat ry vuosinäyttely Kaapelitehdas, Helsinki 18.8-30.8.2020
Kangasniemen kunnantalo 14.9-1.10.2020

Tunnisteet: Abstrakti maalaus, akryylimaalaus, intuitiivinen maalaus