Taru RouhiainenVantaa

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Maalaan intuitiivisesti akryylilla abstrakteja ja värikkäitä teoksia. Inspiraationi lähtee monesti rohkeista väreistä ja teos muotoutuu kuin itsestään, kun kuuntelen tunteitani ja annan niiden viedä.

Kokeilen mielelläni erilaisia välineitä ja tekniikoita. Pidän vastakohdista, struktuurista ja yksityiskohdista. Monesti töissäni on jokin henkinen tai voimaannuttava sanoma. Haluan tuoda iloa ja rakkautta koteihin!

Valmistuin 2023 keväällä Hyvinkään taidekoulusta.

Pyydä lisää kuvia minulta, jos haluat nähdä esim. yksityiskohtia tai tekstuuria tarkemmin!

Käytän töissäni laadukkaita pinkopohjia sekä taiteilijalaatuisia akryylivärejä. Vernissaan työni, joten ne on suojattu valolta sekä pölyltä. Myös reunat on maalattu ja takana on vaijeri, joten maalaukseni ovat valmiita ripustettaviksi!

Ig https://www.instagram.com/taru.hart.and.soul/

Pinterest https://fi.pinterest.com/colourful_art_taru_rouhiainen/


I create artwork that is meant to be a moment of inspiration and joy. My process is intuitive, I start with using bold colors and let my feelings guide me from there. I love the colors magenta and turquoise, and metallic paints. Bright and beautiful colors make me happy. My way of using contrasting details and multiple layers add texture that is unique to my artwork. I want to bring beauty into homes and remind us of our own strength and the importance of love and gratefulness.

Tunnisteet: akryylimaalaus, taidemaalaus, mistä ostaa taidetta, colorful abstract art, abstract art canvas