Nata JuvonenVantaa

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari
valokuvaus/muu

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Tällä sivulla myyn pääasiassa vanhempia akryylimaalauksiani edulliseen hintaan. Uudemmat teokseni nähtävissä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa
@natamerituulia (IG)
Nata Merituulia Juvonen Art (FB)

Maalaan fluid art/pouring art-tekniikalla abstrakteja maalauksia, sekä valokuvaan pääasiassa maisemia ja arkkitehtuuria.

Rakastan vahvoja kontrasteja ja värikylläisiä sävyjä, ja nautin erilaisilla muodoilla ja kuvioilla leikittelystä, joka näkyy sekä maalaus- että valokuvataiteessani. Särmät ja pieni epätäydellisyys kuuluvat asiaan. Tavoittelen taiteellani tunnetta ja kokemusta siitä, kun teos hellii sielua.

Maalaustöideni keskeisiä piirteitä ovat muodot, hienoinen metallinhohtoisuus ja kontrastit. Työskentelen pääasiassa sarjallisesti luoden tiettyjä sävy -tai teemakokonaisuuksia. Teosteni teema liittyy usein meriin ja avaruuden äärettömyyteen, sekä ihmisenä olemisen erilaisiin syvyyksiin.

Valokuvataiteessani pääosassa on tietynlainen mysteeri, ikäänkuin unenomainen ja ajaton tunnelma. Teoksesta löytää jotain uutta joka kerta sitä katsoessaan. Valokuvavedoksiani on saatavilla vain hyvin pieninä editioina, jotta niiden uniikkius säilyy.

Teoksiani on luonnehdittu mm. adjektiivein: voimakas, pulppuileva, virtaava, aistikas. Teoksissani yhdistyvät usein sekä vahvuus että herkkyys.

Minua on kuvattu taiteilijana mm. seuraavalla tavalla: ”Nata on määrätietoinen ja itsevarma, jolla on vahva visio, mutta myös intuitiivinen ja herkkä tulkinnaltaan. Natalla on oma uniikki jälki, ja hän omistautuu taiteelle.”

Mielestäni taide kuuluu aivan kaikille. Osallistun vuosittain useisiin taidenäyttelyihin, joita pyrin järjestämään erilaisissa paikoissa, taidegallerioista katugallerioihin, jotta kaikilla olisi mahdollisimman pieni kynnys osallistua.

Tunnisteet: