muotokuvia.piirtaen

Ei kuvaa

Käyttötavat

tila/muu

Tilan kuvaus

Olen Katriina Uusitalo 29-vuotias perheenäiti.
Minulla on kaksi lasta. Olen kristitty Jeesukseen uskova. Uskon että piirtämisen lahjani olen saanut Jumalalta. Arvoni ovat kristilliset ja perinteiset ja luen Raamattua paljon.

Arvostan kauneutta ja nautin luonnossa liikkumisesta ja siellä valokuvaamisesta. Klassista, hengellistä ja vanhemman ajan musiikkia kuuntelen päivittäin, musiikin kuuntelu on myös isossa osassa siinä kun teen taideteoksia. Olen lapsesta asti harrastanut piirtämistä ja tämä palava halu taiteen tekemiseen on säilynyt aikuisikääni asti, jolloin aloin todella panostaa varsinkin muotokuvien tekemiseen.

Tahdon tehdä tätä työtä ja olen käytettävissäsi, jos tahdot tilata minulta esimerkiksi valokuvastasi piirroksen, niin ota minuun yhteyttä. Keskustellaan toiveistasi.

Tyylini on omaperäinen, käytän hiilikyniä ja laadukkaita Derwent-kyniä. Kiinnitän lopuksi työni paperille fixatiivilla, jotta työni pysyisi mahdollisimman pitkään sinulle hyvänä. Kehystän yleensä työni, ennen asiakkaalle antamista, ilmoita jos et halua kehystä.
Teetän myös 10x15 koon printtejä aikaisemmin
valmiiksi tehdyistä teoksistani, joita minulta
voi myös tilata.

Hinnat:

Muotokuva A4 120€
Muotokuva A3 150€
Printti jo valmiista
teoksistani koko 10x15 10€

Tilaustoiveita voi lähettää
sähköpostiosoitteeseeni: muotokuvia.piirtaen@hotmail.com

Ota rohkeasti yhteyttä!

Tunnisteet: piirtäjä, muotokuvat, piirustukset, printit