Marlena LuukkonenKuopio

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Hei sinä taiteen sielun ystävä!

Olen Kuopiossa työskentelevä kuvataiteen ammattilainen.

Taiteen tekemisessäni korostuu herkkyys ja työstän paljon omia tuntemuksia tai kokemuksia elämän varrelta. Maalarina olen romantikko ja haaveilija, siksi pyrin tavoittelemaan aina esteettisyyttä ja harmoniaa teoksissani. Kauneus kaikessa on minulle kuin ilmaa ja se on lähtökohta taiteen tekemiselle. Tärkeintä maalauksessa on sen herättämät ajatukset ja siitä välittyvä tunnelma. Havainto luo raamit, mutta sisältö ja sen symboliikka ovat oleellisia. Maalaamani aiheet ovat universaaleja, joten samaistumisen hetkiä toivon jokaisen löytävän.

Käsialani on värikästä sekä dekoratiivista. Värivalinnat tulevat itselleni hyvin intuitiivisesti ja monesti värit ovat ensimmäinen asia, jonka saan mieleeni uuden teoksen alkulähteillä. Maalaustyyli ja tekniikka valikoituu usein maalauksen aiheen ja sen mukaan minkä tunteen halutaan välittyvän teoksesta.

Maalaan sekä öljyväreillä että akryyleillä. Sydäntä lähellä ovat myös piirustus ja korutaide.

Teen myös mielelläni tilaustöitä.

Käy kurkkaamassa sivuni www.marlenaluukkonen.fi
minut voi löytää myös täältä: Instagram artmarlenaluukkonen

Jään odottamaan yhteydenottoasi!

Tunnisteet: kuvataiteilija, kuvattaide, taidemaalari, öljyväri, maalaustaide, modernitaide, esittävä taide, taidetta kotiin, sisustustaulu, taideteos, maalaus, taulu, abstrakti, abstrakti maalaus, muotokuva, muotokuvamaalaus, nykytaide, värikäs, tilaustyö, luovuus, abstract, contemporaryart, modernart, painting, artist, artlovers, figurativeart, portrait, mixed media, oilcolor, oilpainting, colorful, structure, brushstroke