Lotta SirénSiuntio

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

OUTLET!

Minulla on nykyään oma verkkokauppa lottasiren.com, joten täällä on lähinnä vanhempia töitä edullisemmilla hinnoilla myynnissä!

Jatkossa uudet työt julkaistaan omilla sivuillani. Sieltä voit myös tilata uutiskirjeeni jossa kerron muutaman kerran vuodessa tulevista näyttelyistä ja uusista kokoelmista.


Kaikki työt ovat ripustusvalmiita ja saat halutessasi mukaan aitoustodistuksen!


Aloitin abstraktin maalaamisen lokakuussa 2018 kun kirjoitin gradua kauppakorkeakouluun, ja jäin saman tien pahasti koukkuun! Jo maaliskuussa 2019 lopetin toimistotyöt ja aloitin täysipäiväisen taiteilijaelämän. Sen jälkeen minulla on ollut jo yli kymmenen näyttelyä Suomessa ja ulkomailla.

Kun saan insipiraation maalata, en yleensä suunnittele maalausta juurikaan ennakkoon. Annan intuition ja musiikin viedä ja lopputulos on aina jonkinlainen kaunis vahinko!
Kokeilen erilaisia tekniikoita ja värejä, enimmäkseen akryylejä.

Jos tykkäät tyylistäni, mutta oikean kokoista taulua ei ole juuri nyt myynnissä, pistä rohkeasti viestiä. Tehdään sinulle täydellinen mittatilausteos, joka ilahduttaa parhaimmillaan lopun elämää!

hello@lottasiren.com

"Lotta on yksi Suomen tulevaisuuden suuria abstrakteja tekijöitä ja myyntivaltteja. Nyt teoksia voi vielä ostaa kuluttajahinnoin. Teokset soveltuvat erinomaisesti koristamaan Skandikodin seiniä, kuin myös kansainvälisiä tiloja."

-Rigulio Graak, Kulttuurituottaja & Kuraattori 2019

Tunnisteet: Abstrakti, abstract, abstract painting, abstraktimaalaus, akryyli, akryylimaalaus, acrylic, acrylicpainting, alkohoilmuste, alcoholink, öljyväri, oilpaint, colorful, contemporary, contemporaryart, pouring, acrylicpouring, pouringart, fluidart, sisustus, sisustustaide, sisustustaulu