Laura Dahlqvist ArtHelsinki

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Olen taiteilija Helsingistä. Luovuus on aina ollut lähellä sydäntäni, sekä keinoni käsitellä elämää ja siihen liittyviä tunteita. Iloa, surua ja rakkautta. Maalaan pääasiallisesti abstrakteja ja semi abstrakteja sekatekniikka ja akryylimaalauksia kankaalle. Välillä teokseni tirskuvat feminiinisyyttä, rohkeita sekä kirkkaita värejä ja välillä teokseni ovat minimaalisia ja maanläheisiä. Tärkeintä teoksissani on saavuttaa niihin harmoninen tasapaino. Haluan tuottaa katsojille teosten avulla iloa ja onnellisuutta, samalla tavalla kuin ne tuottavat minulle. Maalaan paljon intuitiivisesti, ammentaen sisäistä voimaani. Inspiroidun kaikesta kauniista, luonnosta ja tunteista saan paljon inspiraatiota maalauksiini.


Jos tyylini miellyttää sinua, mutta sopivaa teosta ei löytynyt, ota minuun rohkeasti yhteyttä. Suunnitellaan yhdessä sinulle uniikki voimateos koristamaan kotiasi!

JÄSENYYDET

Suomen Taiteilijat ry

Helsingin Taideyhdistys


Käy tutustumassa enemmän taiteeseeni instagramissa @lauradahlqvist.art
Facebookissa Laura Dahlqvist Art

Tai ole minuun yhteydessä sähköpostilla lauradahlqvist.art@gmail.com

Tunnisteet: Abstraktitaide, abstraktimaalaus, moderni taide, akryylimaalaus, sisustustaide, taidetta kotiin, Abstrakti, abstract, abstract painting, akryyli, acrylic, acrylicpainting, colorful, contemporary, contemporaryart, sisustus, sisustustaulu