Katia SaloHelsinki

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari
arkkitehti

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Tulossa olevat näyttelyt:
Galleria Lapinlahden Lähde, Helsinki, 10.2.-28.2.2023
Galleria Fogga, Helsinki, 11.2.-2.3.2023 (ryhmänäyttely)
Veistämö Wine Bar, Turku, 6.9.-1.10.2023

Olen kuvataiteilija, taidemaalari, arkkitehti ja kauppatieteiden opiskelija Suomenlahden rannalta; Tallinnasta ja Helsingistä. Maalaan värikkäitä iloisia teoksia, jotka tuovat kotiisikin energiaa ja elinvoimaa! Tällä hetkellä inspiroidun hedelmistä ja asetelmista, ja maalaan pääosin esittävää taidetta, mutta teen kokeiluja myös abstraktin taiteen parissa.

Koulutukseltani olen arkkitehti, ja sitä työtä olen tehnyt yli 20 vuotta. Maalannut ja piirtänyt olen pikkulapsesta saakka, ja opiskellutkin kuvataiteita kahdeksan vuoden ajan Sara Hildén -akatemiassa Tampereella, synnyinkaupungissani.

Välillä kului pitkä tovi ilman siveltimiä, mutta viime vuosien maailmantilallinen turbulenssi sai kaipaamaan elämään värejä ja riemuntunnetta, joten palasin tämän vanhan rakkauteni pariin. Maalaan nykyään akryyliväreillä, epäilemättä palaan vielä öljyihinkin jossain välissä.

Jos näet täällä jotakin kiehtovaa mutta kenties värimaailmaltaan sinulle epäsopivaa, ota ihmeessä yhteyttä! Voin toteuttaa tilaustöitä niistä aihepiireistä joita kulloinkin muutenkin maalaan.

Kaikki teokset ovat ripustusvalmiita, ja niiden näkyvät reunat on maalattu, yleensä teoksen päävärillä. Hinnat sisältävät alv:n. Postikulut lisätään hintaan, yleensä 20-30€. Taulun voi myös noutaa luotani, tällä hetkellä majailen Tallinnassa, mutta nouto Helsingistäkin saattaa järjestyä.

Lisää teoksiani, ja kurkistuksen kulissien taakse, löydät instagramistani:
@katiasalo_art

Tunnisteet: akryylimaalaus, nykytaide, värikäs