Jonna VuorinenPori

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Oma kuvaus

Olen Porissa asuva ja työskentelevä taidemaalari. Viime aikoina olen erikoistunut etenkin abstraktiin kukkamaalaukseen, mutta ajoittain teen myös veistoksellisia tekstuurimaalauksia kipsitasoitteella. Myös täysin ei-esittävä taide on lähellä sydäntäni; rakastan värien ja muotojen puhdasta ilmaisuvoimaa.

Kasvan ja kehityn taiteilijana yhä, ja etsin jatkuvasti uusia tapoja ilmaista itseäni maalaamisen saralla. Kaikkia teoksiani yhdistää kuitenkin runsaus, yksityiskohtaisuus ja räväkkä elinvoima. Koen olevani jonkin sortin sielukas kapinallinen, irrotteleva pohdiskelija.

Maalasinpa sitten kukallisia muotoja tai jotain täysin ei-esittävää, punon tarinoita kontrastieroista - valosta ja pimeydestä. Elämän selittämättömät seikat ja ristiriidat inspiroivat minua, mutta kaiken taustalla vaikuttaa toivo.

Musiikki on minulle suuri inspiraation lähde, ja maalaamalla pyrin usein purkamaan musiikin aikaansaamia elämyksiä, joiden kuvaamiseen sanat eivät riitä.

Osallistun aktiivisesti näyttelyihin ympäri Suomea, ja olen Porin Taiteilijaseuran, NYTE ry:n sekä Suomen Taiteilijat ry:n jäsen. Näyttelyhistoriaani voi kurkata CV-välilehdeltä.

Instagram: jvuorinen.art

Tunnisteet: taidemaalari, kuvataiteilija