Johanna PalomäkiTampere

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari
piirtäjä, kuvittaja

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Olen Tamperelaislähtöinen taiteilija, asunut ja työskennellyt 1998- 2019 Norjassa, jossa myös kävin mm. yksityisen taidekoulun Levende Verksted, Oslo 2012 - 2014. Olin mukana Mosebekks Skolens ateljee kollektiivissa ja Hausmania vapaataiteilija kollektiivissa jossa myös asuin.


Töissäni abstraskti kollaasi- ja sekatekniikka ovat viime-vuosina ottanut painopisteen "puhtaasta" maalauksesta. Työt "maalaavat itsensä" eli itselläni ei yleensä ole selkeää visuaalista päämäärää kuvaa aloittaessa, erotuksena tilaustyöt. Ohjaan, lisään, poistan ja "viritän" kuvaa kunnes se on valmis. Joskus siihen menee vuosia, toisinaan valmista tulee päivissä. Työstän aina montaa kuvaa samanaikaisesti. Oma mielen maisema, musiikki ja mm.huumori luovat puitteet töihini.

Otan vastaan myös toimeksiantoja, akryyli- ja kollaasimaalauksista kankaalle ja pastelli- sekä mustepiirrustuksista. Suoranaisia esittäviä potretteja en tee, toimeksiantaja sitoutuu antamaan taiteellisen vapauden abstrakteihin/ sovittaessa osittain esittäviin töihin. Väritoiveet ja teoksen koko ovat tekijät joista lähden liikkeelle.

Tunnisteet: abstrakti taide, kollaasi