Jenni RajalaSipoo

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari
tekstiilitaiteilija

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Olen Jenni, Sipoossa asuva nuori taiteilija. Taustaltani olen kieltenopettaja, mutta ryhdyin taideyrittäjäksi hieman toisen lapseni syntymän jälkeen rakkaan, pitkäaikaisen harrastukseni pohjalta.

Teen semiabstrakteja ja abstrakteja maalauksia, joissa esiintyy usein myös esittäviä elementtejä. Valtaosa teoksistani on hengellistä taidetta. Minua inspiroivia teemoja ovat kasvu, koettelemusten kestäminen, vapauden saavuttaminen ja Jumalan rakkaudesta ammentaminen. Saatan saada innoitukseni elämän syvistäkin vesistä, mutta silloinkin maalauksissani on aina läsnä lohdutus ja toivo. Joskus maalaan kuin lapsi, ihan vain väreillä leikkimisen ilosta. Niin luomisen prosessissa kuin sen myötä syntyvässä teoksessa voi olla jotain sanoin kuvaamattomalla tavalla puhuttelevaa ja hoivaavaa.

Maalaukseni ovat saatavilla verkkosivuiltani, joilta löytyy lisäksi makramee-taidettani. Jos teemani ja tyylini koskettavat, teen mielelläni myös tilaustöitä. Voit aina olla yhteydessä sähköpostitse, niin vastaan lisäkysymyksiin teoksistani ja niiden hankkimiseen liittyvistä asioista.

Sydämellä,
Jenni
jenni.rajala@rajalataide.fi

Tunnisteet: semiabstrakti taide, abstrakti taide, akryylimaalaus, kristillinen taide, hengellinen taide