Heidi HeinonenVantaa

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari
muotoilu, käsityö/muu
graafinen suunnittelu/muu
taittaja

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Suhtaudun intohimoisesti väreihin ja maalaankin pääosin värikylläisiä kasvi-aiheisia suurehkoja tauluja. Taide merkitsee minulle ennen kaikkea uppoutumista johonkin kauniiseen tai muuten positiiviseen, ja sen toivon myös välittyvän töistäni. Kukkasissa (kuten monissa luonnonihmeissä), joita maalauksissani paljon esiintyy, kiteytyy mielestäni kaikki oleellinen: sateenkaaren värit, esteettisyys, kukoistaminen, herkkyys, hetken tärkeys ja luonnon vetovoima sekä rajattomat mahdollisuudet tulkinnalle.


Tyylini on maustettu abstrakteilla otteilla, mutta useimmiten teokset ovat kuitenkin selkeästi esittäviä.


Ajattelen, että tekemään oppii parhaiten tekemällä. Siksi sanonkin, että olen oppinut maalaamaan maalaamalla. Pohja taiteen tekemiselle on kuitenkin syntynyt muotoilijan opinnoissa sekä kuvataiteen perusopinnoissa. Käden ja silmän välinen yhteistyö on myös harjaantunut graafisen alan töiden ja opintojen parissa sekä vaatetusalan opinnoissa.

IG: https://www.instagram.com/hheinonen.art/
Tiedustelut: hmj.heinonen@gmail.com

Suomen taiteilijat ry:n jäsen


***


Teokset on maalattu myös reunoistaan, eli niitä ei tarvitse tarvitse kehystyttää, vaan ne sopivat seinälle ripustettavaksi sellaisenaan. Maalipinta on viimeistelty vernissalla, joka suojaa maalausta mm. auringonvalon vaikutukselta.


Maalausten (alle 110 cm halkaisija) toimittaminen pääkaupunkiseudulle ja sen läheisyyteen onnistuu, muualle Suomeen toimituskulut lisätään hinnan päälle.

Tunnisteet: Maalaustaide, maalaus, akryyli, kukkamaalaus, luonto, abstrakti