Sirpa HeponiemiLahti

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari
graafinen suunnittelija
piirtäjä, kuvittaja

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Rakastan värejä, kesää, lämpöä, aurinkoa ja positiivista elämänasennetta. Parasta on tämä hetki tässä ja nyt, sisäinen hyvä olo ja tehdä sitä, mikä tekee onnelliseksi.


Olen maalannut abstrakteja maalauksia jo yli 15 vuoden ajan. Olen opiskellut muotoilijaksi, mutta urani on kulkenut terveydenhuollon ammattilaisena.


Olen tehnyt graafisia töitä, kuten mainoksia, käsiohjelmia ja julisteita. Teen lisäksi runoja ja kuvituksia niihin. Pitkään elänyt haave on toteutunut ja keskityn nyt luovaan työhön. Asun ja työskentelen Lahdessa. Ensisijaisesti tällä hetkellä myyn maalauksiani.


Taide on aina tunteita herättävä kokemus. Taiteeni taustalla on elettyä elämää, haaveita, pettymyksiä, iloa, surua, rakkautta, toiveita, lyhyesti sanottuna taiteessani näkyy mielestäni elämä. Se ei ole tasaista tai yksitoikkoista, se muuttuu ja yllättää, sillä ainut joka on pysyvää on muutos. Taiteeseeni usein kietoutuu kirjoittamani runot.


Taidekokemus on aina jokaisen oma, henkilökohtainen kokemus. Maalauksen kokemuksellinen merkitys voi olla hyvin erilainen eri ihmisille. Kaikkiin meihin vaikuttavat aikaisemmat kokemuksemme. Hektinen elämä kaipaa hetkiä pysähtyä, kokea, sykähdyttää ja antaa tilaa hengittää.


Näyttelyt:
Suomen taiteilijoiden 53.vuosinäyttely
Helsingin kaapelitehdas
10.8-29.8.2021

M.A.D.S. Art Gallery Milan:
25.6-4.7.2021
Coming out exhibition

Näe minut - virtuaalinen taidenäyttely
25.6-10.7.2021
(Hoitotyön kohtaamisten kokemuksia)

Instagramista löydät töitäni ja lisätietoa flying_flame_art käyttäjänimellä. Flying Flame Art nimi tulee pitkään eläneestä haaveesta, joka on liekkinä elänyt sisälläni.

Viestiä voit laittaa sähköpostilla: flyingflameart@gmail.com

Tunnisteet: flyingflameart, sirpaheponiemi, taidemaalaus, taulut, lahti, taide, päijät-häme, taiteilija