Art Nina LostedtKirkkonummi

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Taidemaalari

Olen lähes itseoppinut kuvataiteilija. Olen piirtänyt ja värittänyt maailmaani siitä asti kun sain ensimmäisen väriliiturasian lahjaksi vanhemmiltani. Kuvataide on aina ollut intohimoni ja taideaineet olivat kouluaikana ihan parasta. Onnekseni minulla oli kannustavat ja taitavat opettajat jotka itsekin olivat taiteilijoita. Tarkoituksenani oli aloittaa taideopinnot Ateneumissa, mutta elämä vei toiseen suuntaan ja vasta nyt monen vuosikymmenen jälkeen minulla on vihdoin aikaa maalaamiseen.

Maalaan pääosin laadukkailla öljyväreillä. Teen myös akryyli- ja vesiväritöitä sekä akryylimusteella. Inspiroidun kauniista asioista ympärilläni kuten ihmisistä, luonnosta, eläimistä, puutarhasta, musiikista. Erityisen lähellä sydäntäni on muotokuvamaalaus, luonto ja meri.

Maalaan kotiateljeessäni Kirkkonummella. Toivon että maalaustyylini miellyttää! Ota rohkeasti yhteyttä jos haluat tilata muotokuvan tai oman aiheen mukaisen taulun kotiisi tai lahjaksi.

'''''''''''''
Yhteystietoni:
sähköposti : artninalostedt@gmail.com
Puhelin: 040 7416776
Instagram: @artninalostedt
Facebook: Art Nina Lostedt
************
Jäsenyydet:
Suomen Taiteilijat ry
Kirkkonummen Taideyhdistys KITY ry

Tunnisteet: taidemaalari, taidemaalaus, öljyväri, oilpainting, akryyli, acrylic, vesiväri, art, kuvataide, ink, muotokuvamaalari, tilaustyöt, realismi, nykytaide, watercolour, contemporary art