Anna-Maria MartikainenKangasala

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari
piirtäjä, kuvittaja

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Elämä on mysteeri – riemun ja harmonian lisäksi se näyttää välillä myös itkun ja epätoivon kasvot, odottamatta, varoittamatta. Voin silti todeta, että taide antaa lähes aina vastauksen ja helpotuksen minulle. Taidemaalarina saan leikkiä kuin lapsi – rakastan intohimoisesti luoda uutta kankaalle, sekoittaa värisävyjä, kokeilla uusia tekniikoita ja tyylejä, kertoa tarinaa omalla tavallani. Odotan palavasti niitä aikoja arjessani, kun saan vetäytyä työhuoneelleni, kaivaa värit ja kuvanteon muut välineet esiin ja antaa palaa. Yleensä lähden täysin intuitiivisesti kokeilemaan, mitä taiteella on minulle sillä hetkellä annettavana – vain harvoin tiedän alussa, miltä lopputulos tulee näyttämään. Maalausten nimetkin syntyvät usein vasta työn loppuvaiheessa. Taide on minulle arvoitus, jota en yritä ylianalysoida tai ratkaista. En halua liikaa nojautua kuvanteon, väriopin tai muiden vastaavien teorioihin, vaan teen taidetta niin kuin oma silmä sanoo oikeaksi. Olen opiskellut jonkin verran taidetta, (katso CV), työskennellytkin visuaalisen alan tehtävissä. Haluan kuitenkin antaa luovuuden, ilon ja inspiraation viedä, vaikka lopputuloksena maalaus olisi aiheeltaan vakava ja syvällinenkin. Saan kuvataiteeseeni innoitusta esimerkiksi luonnon epätydellisyyksistä - haljenneesta puusta, lohjenneesta kalliosta, kitukasvuisesta puusta tunturissa. Myös äänimaailmalla on tärkeä osa luovassa työssäni -kuuntelen maalatessani musiikkia, äänikirjoja tai vaikka takkatulta tai tuulen huminaa. Minua inspiroivat toki myös ihmiset ja tarinat ympärilläni, koko elämän kirjo.

Kohtaaminen taiteeni ostajan kanssa on aina ainutlaatuinen, hieno kokemus. Tuntuu kiehtovalta, että ihmiset löytävät taideteoksistani monesti myös ulottuvuuksia, joita itse en ole ajatellut teoksia tehdessäni. Toivon, että taiteeni resonoisi Sinussa, katsojani, juuri sillä tavalla, jota kaipaat.

Olen Suomen taiteilijat ry:n taiteilijajäsen.

Tietoa aiemmista näyttelyistäni löydät CV-osioistani.

Maalaukseni ovat puukehyksessä canvas-pohjalla. Maalini ovat laadukkaita ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja akryylivärejä, joissa on erinomainen valonkesto. Työni ovat ripustusvalmiita. Taulujen reunat on maalattu taulua mukaillen, joten kehystystä ei tarvita. Teen pääasiassa akryyli- ja sekatekniikkatöitä. En tee tilaustöitä.

Voit noutaa maalauksen kotipihaltani, noudettaessa maksathan käteisellä. Voin myös postittaa tuotteen, jolloin asiakas maksaa postituskulut.

Huom. Lisää uniikkeja maalauksiani löydät osoitteesta Taidesivut.net - Andarte Anna-Maria Martikainen.

Inspiroivin terveisin,

-Anna-Maria

Tunnisteet: akryyli, acryl, abstrakti, abstract, art, taide, handmade painting, käsintehty maalaus, luonto, nature, uni, dream, unelma, satu, fairytale, sisustus, decoration, nykytaide, modern art, contemporary, harmoninen, harmony, mindfullness, iloinen, happy, eloisa, pastellisävyinen, pastell, luonnonvärinen, natural colour, haaveet, dreams, unelmat, toiveet, hope, rakkaus, love, ystävyys, friendship, klassinen, classical, herkkä, sensitive, scandinavian design, kauneus, beauty, taidetta kotiin, art for home, bright, valo, positive, positiivinen, decor