Laura VainikainenKuopio

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Oma kuvaus

• Tervetuloa taiteeni maailmaan! •

Olen Laura Vainikainen, intohimoinen taidemaalari, joka kuvaa muotoja ja tunteita siveltimenvedoillaan. Inspiroidun elämän kauneudesta ja pyrin välittämään tunteita teosteni kautta. Olen tehnyt taidetta vuodesta 2014 lähtien, jolloin aloitin maalaamaan vesiväreillä. Siitä siirryin hiilikyniin ja sittemmin 2019 akryylimaaleihin. Olen itse oppinut taiteilija, joka rakastaa abstraktia maalausta ja tekstuurin käyttämistä teoksissa.

Tärkeintä minulle maalaamisessa on teoksen herättämä tunne sekä värien ja tekstuurin luoma harmonia. Maalauksissani yhdistyvät intuitiiviset värimaailmat ja herkät yksityiskohdat, luoden uniikkeja muotoja ja tunnelmia. Taiteessani haastan katsojia näkemään tutut muodot ja värit uusin silmin ja löytämään kauneuden arjen yksityiskohdista.

Olen avoin uusille ideoille ja rakastan kokeilla erilaisia tyylejä ja tekniikoita. Taiteeni on matka itsensä ilmaisuun ja tarinan kertomiseen värein ja muodoin. Toivon, että teokseni tuovat iloa, inspiraatiota ja herättävät ajatuksia. Taulujeni tarkoitus on olla tilan katseenvangitsijoita ja tunteen herättäjiä, jotka soljuvat kauniina jatkumona sulautuen sisustukseen.

Liity mukaan tähän värikkääseen matkaan ja tutustu maailmaani siveltimeni kautta. Kiitos, että jaat tämän luovuuden kanssani!
Studioni sijaitsee Kuopion Kelloniemessä. Voit halutessasi noutaa taulun myös studioltani. Toimitan taulut Suomen sisällä Postin, Matkahuollon tai kuriiripalvelun kautta.

Jos toivot lisätietoja tai kuvia yksityiskohdista, ota yhteyttä niin autan mielelläni sinua askarruttavissa asioissa.

Teen myös tilaustöitä asiakkaiden omilla toiveilla, joten ota siis rohkeasti yhteyttä, jos haluaisit tilata oman teoksen!


Tunnisteet: Abstrakti taide, kotimainen taide, Suomalainentaide, suomalainen design, konst, moderni taide, art fair, taidenäyttely, ateljee, studio, sisustustaidetta, sisustustaulu, kotimainen, intuitiivinen taide, finnish art, suomalaista käsityötä, kotimainentaide, suomalaista, taidetta, netistä, verkkokauppa, taidettakotiin, taidemaalari, artisti, taiteilija, abstraktitaide, taulu kotiin, maisemamaalaus, maisemataulu