Sana Kavaltaja , Judas IscariotUlvila

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari
muotokuvamaalari
piirtäjä, kuvittaja
runoilija
kuvankäsittelijä
kuratointi, taidenäyttelyn järjestäjä

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

www.Instagram.com/kavaltajat www.kavaltajat.com

Sana Kavaltaja on Intuitiivinen taiteilija, Kuvataiteilija,Encaustic-art taiteilija,
Runoilija,Mystikko,Ayurvedahoitaja ja Reikihoitaja.

Judas Iscariot on Älyttömän mielikuvituksen ja ratkaisukyvyn omaava luova Surrealistinen taiteilija,Valokuvaaja ja Mystikko.

Taiteen lisäksi kahta toisiansa tasapainottavaa sielua yhdistää elämäntehtävänä suuri auttamisenhalu. Luomme sosiaalisessa mediassa joka toinen viikko hyvien tekojen haasteita joihin jokaisen on mahdollisuus osallistua Instagram sivullamme @Kavaltajat ja Facebookissa Taide ja kulttuuriyhdistys Kavaltajat.

Panostamme erityisesti syrjäytymisvaarassa oleviin ihmisiin,rohkaisemme heitä luomaan taidetta ja jakamaan haasteiden teoksia iloksi tutuille ja tuntemattomalle. Toimimme voimavarana heille joilla ei syystä tai toisesta ole mahdollisuutta päästä taiteen ja luovuuden pariin. Luonto ja kasvit ovat myös erittäin lähellä sydäntämme.

Haasteidemme tarkoitus on tavoittaa mahdollisimman monia persoonia, niin yksityishenkilöitä,työryhmiä ja koululuokkia. Jotta voimme yhdistää ihmisiä ja edistää positiivisuutta yhteiskunnassamme.

Tunnisteet: Taide, maalaus, kuvataide, art, taiteilija, kuvataiteilija, valokuvataide, taidemaalaus, piirros, taulu, muotokuva, surrealismi, mystisyys, taidegalleria, teos, kulttuuritoiminta, taiteenedistäminen, taidetta