Tiina PietiläinenJyväskylä

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Hei! Jos olet joskus miettinyt taiteeni ostamista, mutta jättänyt asian toistaiseksi hinnan takia, niin nyt kannattaa laittaa uudelleen harkintaan. Laita viestiä mistä teoksesta olisit kiinnostunut ja ehdota hintaa jonka haluaisit teoksesta maksaa:) Yritän joustaa hinnoissa niin paljon kuin mahdollista jotta selviän tämän hankalan ajan yli:)


Olen jyväskyläläinen kahden pienen lapsen äiti joka maalailee aina kun siihen saa tilaisuuden. Pidän kaiken uuden kokeilemisesta ja värien sekä muotojen harmonia on minulle töissäni tärkeää. Erilaisten tekstuurien kanssa leikittely sekä kerrostaminen on myös lähellä sydäntäni.

Maalaamista ja kaikenlaista muuta taitelua olen harrastanut koko ikäni. Nykyisen kaltaisia akryylimaalauksia aloittelin tekemään 2014 ja vaikka maalaaminen lasten myötä muutamaksi vuodeksi jäi, niin nyt lasten kasvaessa olen taas päässyt hurahtamaan vanhaan harrastukseen.

Lisää kuvia teoksistani löydät instagramista @artbytiinapietilainen

Teoksia saa tulla myös katsomaan paikan päälle. Ota yhteyttä jos kiinnostuit! :)

Tunnisteet: sisustustaulu, tilataide, abstrakti, panoraama, modern art, abstract art, akryylimaalaus, acrylicpainting, pouring, acrylicpouring