Tapio KettunenVesilahti

Ei kuvaa

Osaaminen

kuvanveistäjä

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Olen toiminut päätoimisena kuvanveistäjänä yli 20 vuotta, valmistuttuani Kankaanpään Taidekoulusta 1998.

Työskentelen kaikilla kuvanveiston eri osa-alueilla, eli olen muotoillut rahoja, taidemitaleja (mm. Sauli Niinistö-mitali), muotokuvia sekä reliefejä ja veistoksia eri kokoluokissa.

Tilaustyöt ovat aina mielenkiintoisia haasteita vastaanotettavaksi.
Teosteni aiheet ja materiaalit valikoituvat tarpeen ja tarkoituksen mukaan, ja vaikka olenkin käyttänyt paljon pronssia, monet muutkin materiaalit ja tekniikat ovat kiinnostevia ja käyttökelpoisia.

Tällä Taidesivulla on myytävänä vain pieni osa olemassa olevista töistäni.

Lisää teoksiani:

Instagram @tapio_kettunen_
kotisivut www.tapiokettunen.fi

Jos näet tuolla jotakin kiinnostavaa, niin kysy rohkeasti; teos saattaa hyvinkin vielä olla minulla, ja näin ollen myös myytävänä.

Instagramissa on myös joistakin teoksista pyörivällä alustalla kuvatut videot, jolloin veistoksen koko olemus näyttäytyy joka suunnalta.
Voin myös ladata sinne haluamastasi teoksesta lisävideon, tai lähettää sinulle videon tai lisäkuvia suoraan esim. WhatsApp-viestinä.

Teoksiani voit myös käydä katsomassa pienimuotoisessa työhuonegalleriassani Vesilahdessa (Pirkanmaalla), tai voin tulla esittelemään niitä sinulle henkilökohtaisesti.
Kookkaampien reliefien kuljetuksen ja asennuksen hoidan myös.

Vastaan mielelläni tiedusteluihin sähköpostitse t.kettunen@hotmail.com tai puhelimitse 040 515 2873.Tunnisteet: kuvanveistäjä, veistos, pronssi, pronssiveistos, figuuri, muotokuva, abstrakti, esittävä, reliefi