Susanne TeikariLahti

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari
piirtäjä, kuvittaja

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Olen 22-vuotias "itseoppinut taiteilija" Lahdesta.

Lapsuuteni piirteleminen muuttui hiljalleen keinoksi ilmaista itseäni. Lyijykynätöitä olen tehnyt kauan ja nyt löysin tieni myös värien maailmaan akvarelli- ja akryylimaalaamisen myötä. En ole valinnut tiettyä tyylilajia, mutta teokseni ovat tähän mennessä olleet realistisia. Pyrin elävyyteen.

Jos olisi olemassa termi ”tunteiden pohjalta taiteilija”, kuvaisi se minua paremmin kuin ”itseoppinut”. Teokseni nimittäin vaativat tietyn mielentilan onnistuakseen, eikä kyse ole niinkään harjoittelusta. Uskon kehitykseni perustuvan ennemminkin näkemyksien harjaantumiseen sekä perfektionismini summaan.

Oman mielenmaiseman saattaminen teokseen antaa lopuksi itselle paljon muutakin kuin vain valmiin työn, mikä tekee tästä harrastuksesta pikemminkin terapiamuodon.

Inspiroidun tunteista, mielestä, ajatuksista, ihmisistä, luonnosta, merkityksistä, myös sellaisista asioista joista ei ääneen puhuta. Rakastan musiikkia, viisaita ajatuksia ja syvällisiä keskusteluita.

Teen lyijykynätöitä tilauksesta. Kynäni taipuu mm. ihmisten ja lemmikkien muotokuviin sekä tatuointien suunnitteluun, mutta muitakin ideoita saa tietysti tulla esittämään.

Ole siis rohkeasti yhdeydessä sähköpostitse: susanne.teikari@gmail.com ♥

Tunnisteet: itseoppinut taiteilija, itseoppinut, taiteilija, taidemaalari, piirtäjä, piirustustaide, akryylimaalaus, lyijykynätyö, tilaustyö, muotokuva, taide, taidemaalaus, realistinen, realismi, canvas, canvas-taulu, kuva, tatuointi, suunnittelija