Sonja KeränenTampere

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Elämää seuraa kuolema, kuolemaa seuraa jälleensyntyminen, jälleensyntymistä uusi elämä. Aivan kuten valveilla oloa seuraa nukahtaminen, nukahtamista seuraa unen näkeminen, unen näkemistä herääminen valvetilaan.
Tätä elämän, kuoleman ja jälleensyntymisen prosessia tapahtuu koko maailmankaikkeudessa jatkuvasti, kaikilla tasoilla. Se on kaunista, mielen leikkiä. Aaltoilua ja virtaa, ilman pysyvää muotoa, muotona ei todellista.
Mikä sitten on pysyvää, mikä on todellista? Se mikä pitää näitä kasassa, mikä ei ole koskaan syntynyt, eikä koskaan kuole.


Olen Sonja Keränen, 95-syntynyt, oululainen kuvataiteilija.

Olen opiskellut kuvataiteen tekemisen eri menetelmiä Raahessa Lybeckerin Käsi- ja taideteollisuusopistossa vuosina 2012-2016. Muutoin olen itseoppinut. Taide on minulle tapa elää. Taiteen kautta, sitä tekemällä ja siitä nauttimalla prosessoin elämääni liikuttavat asiat, sisäiset ja ulkoiset.
Maalatessani koen saavani olla yhteydessä sellaiseen ykseyden universaaliin voimaan, joka piilee sisällä meissä jokaisessa. Haluaisin jakaa taiteeni kautta tunnetta ja tietoisuutta tästä rajattomasta potentiaalista, joka on kaikissa yhteinen ja johon jokaisen on mahdollista päästä käsiksi.

Tunnisteet: avaruus, cosmos, space, akryyli