Riika NickHelsinki

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari
opettaja (kuvataide)

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Moikka!

Olen Riika, abstraktin taiteen nouseva tekijä Helsingistä. Rakastan värejä ja niillä leikittelyä. Kokeilen mielelläni erilaisia tyylejä, tekniikoita ja värimaailmoja. Olen monipuolinen, itseoppinut tekijä ja maalaan usein hyvin intuitiivisesti. Teen abstrakteja akryylimaalauksia, pouring-tauluja ja alkoholimusteitakin käytän.

Järjestän myös erittäin pidettyjä abstraktin taiteen kursseja, kurssini voi tilata myös yritysten TYHY-päiviin ja minulta saa ostaa lahjakortteja tilaustauluihin. Hyvä lahjaidea esimerkiksi hääparille, päivänsankarille, valmistujaisiin tai tuparilahjaksi! Kysy rohkeasti lisää viestitse!

Facebookista minut löytää nimellä Riika Nick Art ja Instagramista @riikanickart. Kotisivuni löydät osoitteesta www.riikanickart.fi :)

Tunnisteet: abstrakti, taide, taulu, maalaus, kuvataide, taidemaalaus, taideopetus, taiteilija, kuvataiteilija, tilaustyö, nykytaide, abstraktitaide, akryylimaalaus, art, abstract, abstractart, acrylicart, painting, fluidart, alcoholink, pouring, pouringart, artpour