Pauliina OllilaVaasa

Ei kuvaa

Osaaminen

sarjakuvapiirtäjä
piirtäjä, kuvittaja
taidemaalari

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Olen itseoppinut taiteilija ja sarjakuvapiirtäjä. Taide on oljenkorteni, pakopaikkani, turvasatamani ja kallioni jonne kiipeän julistamaan riemuani. Olen vasta hiljattain aloittanut öljyvärimaalauksen. Nautin erityisesti hevosten maalaamisesta, sillä ne ovat sielukkaita ja esteettisiä otuksia.

Taide on itselleni tärkeä hyvinvoinnin mittari, sillä aina kun voin hyvin tai elämässäni sattuu ja tapahtuu, minulle iskee luomisen vimma. Saan tavallisesti näyn ennen kuin aloitan maalaamaan. Minulla on selkeä kuva valmiista taulusta ja minun tarvitsee ikään kuin vain tulostaa visioni kankaalle tai paperille. Olisi upeaa jos teokseni synnyttäisivät katsojassakin tunteen kysyä ja vastata itseään koskeviin, mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Oletko onnellinen, oletko siellä missä pitääkin, mikä on seuraava siirtosi jne.

Luultavasti tämä intohimoisuuteni välittyy teoksiini. Kuten useimmat taiteilijat, elän ja tunnen vahvasti. Musiikki on ajatusteni kehys, ja se on eräänlainen lisätyökalu teosten luomisessa.

Minulla on Instagram-tili: @pauliinaollila

Tunnisteet: hevostaide sarjakuva öljyväri hevosmaalaus